Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un debat sobre Roma i Grècia obre el Tàrraco Viva

Fins al 28 de maig, s'organtizaran més de 430 actes de recreació i divulgació històrica

Acte inaugural del festival Tàrraco Viva, ahir al matí, al Pretori romà de Tarragona Acte inaugural del festival Tàrraco Viva, ahir al matí, al Pretori romà de Tarragona JOSÉ CARLOS LEÓN/ EL PUNT AVUI
Cultura Carina Filella / El Punt Avui
Dilluns, 15 Mai 2017 08:37

Un debat sobre les dues grans cultures de la història clàssica, la romana i la grega va encetar ahir oficialment el Tàrraco Viva, el festival de divulgació històrica romana que des de fa dinous anys s'organitza a Tarragona.

Enguany el programa posa la mirada en les relacions entre les dues civilitzacions, sobretot a través de l'emperador Adrià i, per això, l'acte inaugural, que va tenir lloc al Pretori romà, es va centrar en la seva figura. Hi van prendre part els catedràtics i professors d'Universitat Joaquín Ruiz de Arbulo, Jesús Carruesco, Javier Velaza i Joana Zaragoza, moderats pel director del festival, Magí Seritjol.

Fins al dia 28 es desplegaran en diversos espais de la ciutat més de 430 actes de recreació i divulgació històrica. Avui mateix començarà la proposta 'Del teu barri a l'antiga Roma', sobre els barris a l'època romana.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: