Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El MNAT ofereix activitats per passar un estiu històric

Els dos cicles d’activitats aniran destinats als petits o bé a les famílies

Una de les activitats serà conèixer Tàrraco amb la família Una de les activitats serà conèixer Tàrraco amb la família CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 11 Juliol 2017 11:24

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) inicia dos cicles d’activitats pensats per passar un estiu històric.

El primer, adreçat a nens i nenes amb edats d’entre els 6 i els 12 anys, tindrà lloc de l’11 al 20 de juliol. Els petits es convertiran en arqueòlegs i coneixeran la història fent de detectius per resoldre sis casos a la Necròpolis Paleocristiana de Tarragona. El cicle continuarà el 13 de juliol amb l’activitat ‘Tirant del fil de la història!’; el 18 de juliol amb ‘CSI... a la Necròpolis’; i el 20 de juliol amb ‘Queda’t de pedra a la romana’.

Totes les activitats d’aquest primer cicle es realitzaran de 10:30h a 12:30h i es necessari reservar. El preu varia segons el número d’activitats que es vulguin realitzar –oscil•la des dels 5 euros fins els 15 euros-.

Vacances a Tàrraco

El segon cicle s’iniciarà aquest dimecres, 12 de juliol, i està adreçat a les famílies. Sota el nom de ‘Vacances a Tàrraco, els assistents es podran convertir en exploradors i podran conèixer com era la vida a la ciutat de Tàrraco en l’època romana; a més de visitar els monuments i les botigues.

L’activitat es portarà a terme els dimecres 19 i 26 de juliol i els dies 2, 9, 16, 23 i 30 d’agost a les 11h al Museu Arqueològic. Es podrà realitzar en català i castellà i, amb reserva prèvia, en anglès i francès.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: