Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els infants es converteixen en romans aquest Nadal

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) organitza activitats infantils al voltant del patrimoni romà durant les vacances

Imatge d'arxiu de l'activitat 'Ens convertirem en Romans!' del MNAT Imatge d'arxiu de l'activitat 'Ens convertirem en Romans!' del MNAT CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 27 Desembre 2017 09:59

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) organitza tres activitats dirigides als infants durant les vacances de Nadal amb la temàtica del patrimoni romà. Durant els dies 27,28 i 29 de desembre i 3, 4 i 5 de gener, els infants podran participar en tallers per construir edificis i decorar-los amb mosaics, activitats per vestir-se com ho feien els romans i històries sobre déus i herois de l’antiga Roma.

Les activitats, dirigides a nens i nenes de 5 a 12 anys, són en horari de matí al Museu Arqueològic de Tarragona. El preu és de 5 € una activitat, 9 € dues activitats o 12 € les tres activitats, amb reserva prèvia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: