Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concurs de disfresses al carnaval infantil de Valls

Aquesta edició premiarà les disfresses més originals i divertides de creació pròpia, i com a novetat, un premi grupal per a comparses

Imatge d'arxiu del concurs de disfresses del carnaval infantil de Valls Imatge d'arxiu del concurs de disfresses del carnaval infantil de Valls CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 21 Gener 2018 10:58

El centre cívic de Valls organitza una nova edició del concurs de disfresses del Carnaval Infantil de la ciutat, que tindrà lloc el proper divendres 9 de febrer. El certamen d’enguany estableix dues categories individuals amb premis a la disfressa més original i la més divertida, i una nova categoria grupal per comparses que podrà estar formada per un mínim de dues persones i un màxim de trenta. El requisit indispensable per participar és que les disfresses siguin de creació pròpia, queden descartades les adquirides o comprades en establiments.

La Rua començarà el divendres 9 de febrer a partir de les 17.30 h a la plaça del torrent del Titi i finalitzarà a la plaça del Pati, on desfilaran tots els concursants. Poden participar en el concurs els nens i nenes fins a 14 anys inscrivint-se al centre cívic fins al 7 de febrer. Les inscripcions es podran realitzar fins al 7 de febrer al centre cívic o a través de correu electrònic. Les bases del concurs i el full d’inscripció es poden consultar a la pàgina web municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: