Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell canvia el recorregut de la Rua de Carnaval per millorar la seguretat

La Rua es celebrarà divendres 9 de febrer a partir de les 19:30h/ Aquest any la concentració de carosses serà al carrer Flors

Imatge d'arxiu de la Rua de Carnaval del Vendrell Imatge d'arxiu de la Rua de Carnaval del Vendrell CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 31 Gener 2018 09:50

El carnaval del Vendrell canvia aquest any el seu corregut habitual, la concentració començarà al carrer Flors des d’on “es farà un nou recorregut per carrers més amples amb l’objectiu de millorar en seguretat i per aconseguir més lluïment de les carrosses i les disfresses”, ha explicat la regidora de Cultura i Festes, Eva M.Serramià.

La Rua de Carnaval es celebrarà el divendres 9 de febrer, a les 19:15 començaran els actes a la carretera de Sant Vicenç, amb el discurs del Rei Carnestoltes. Seguidament s’iniciarà, al voltant de les 19:30 la Rua de Carnaval. Que comptarà amb 40 carrosses, 7 comparses i uns 4.900 participants.

El nou recorregut de la Rua serà: c/ Flors (concentració), av. Camp d’Esports, av. Baix Penedès, ctra. Sant Vicenç (espectacle), av. Sant Vicenç, av. Jaume Carner, c/ Cerdanya, pl. Mercat, c/ Prat de la Riba i la Rambla.

A més, els participants podran realitzar el seu ball de lluïment davant d’un jurat especialitzat format per les professionals del món de la dansa Míriam Buitrago i Rebeca Jala,; els carrossaires Sergi González i Pep Costa; les modistes Carme Gené i Manoli Carvajal i la regidora de Cultura i Turisme Eva M. Serramià.

Altres activitats programades pel Carnaval del Vendrell són: una xocolatada el dijous 8 de febrer a les 17:30 h a la plaça Vella per donar inici a les festes, seguit d’un espectacle infantil amb Landry el Rumbero i, en acabar, el Carnestoltes farà la seva arribada acompanyat del Grup de Teatre Inestable del Vendrell. Eles entitats del municipi també realitzaran activitats com un ball de disfresses família (10 de febrer a les 17h) o un concurs de disfresses (12 de febrer a les 19h).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: