Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Carnaval tenyirà de colors la Prades nevada

La tradicional Rua de Carrosses encapçala propostes variades com un espectacle infantil, l'orquestra o l'arrossada popular

Imatge d'arxiu del Carnaval de Prades Imatge d'arxiu del Carnaval de Prades CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 08 Febrer 2018 18:14

Després de la neu caiguda aquests dies a la vila vermella, Prades ha dont el tret de sortida aquest Dijous Gras a una nova edició del Carnaval amb una varietat d’actes fins el dimarts 13 de febrer, que estan disposats a "tenyir de colors" el color blanc que encara es manté en alguns indrets.

El Dijous Gras s’ha iniciat amb una festa per la tarda amb una gitanada infantil pels carrers del poble i un berenar a càrrec de l’ampa.

El plat fort del Carnaval arribarà el dissabte 10 de febrer, a les 20h, quan tindrà lloc la Gran Rua de Carrosses pels carrers del poble amb batucada a ritme d'Enxancarra Percussió. A les 21:30h, es repartirà pa amb tomàquet pels participants de la rua al centre cívic. A les 23h, es podrà del Gran Ball amb l’orquestra Nova Saturno i tot seguit per acabar la nit versions amb Band the Rock. I l’endemà diumenge 11, a les 17h, es farà l'espectacle infantil al centre cívic amb Una d’Aventures.

El Carnaval es tancarà el dimarts 13 amb una arrossada popular (6 euros per persona). Tot seguit, es llegirà el testament del rei Carnestoltes i hi haurà animació i ball amb Duo Dende.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: