Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El bosc hivernal d’Aerodance guanya la Disfressa d’Or 2018

Prop de 3.000 persones van omplir la Tàrraco Arena Plaça (TAP) per gaudir de l'espectacle de les 18 comparses que van actuar

'El Rei d'un bosc hivernal' de la comparsa Aerodance de Sant Salvador es va proclamar guanyadora del concurs de la Disfressa d'Or 2018 'El Rei d'un bosc hivernal' de la comparsa Aerodance de Sant Salvador es va proclamar guanyadora del concurs de la Disfressa d'Or 2018 LAIA MARÍN/ TARRAGONA CULTURA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 09 Febrer 2018 08:21

"El Rei del bosc hivernal" de la comparsa Aerodance de Sant Salvador es va emportar el primer premi de la Disfressa d’Or 2018, de 1.000 euros. Aquesta comparsa vinculada a la companyia de ball del barri tarragoní ha apostat per una espectacular posada en escena que finalment ha estat la disfressa individual més ben valorada. En segona posició ha quedat La Ballaruga de Torreforta amb la seva Cleòpatra, menter que la tercera posició la va obtenir la comparsa Nou Ritme.

Finalment, el recinte de la Tarraco Arena Plaça (TAP) es va omplir amb unes 3.000 persones que van vibrar amb un dels actes més esperats i poulars del Carnaval de Tarragona. Enguany, el cantant de Pepet i Marieta, Josep Bordes, va ser l'encarregat de fer de mestre de cerimònies i amenitzar la gala.

Durant la nit, van pujar a l'escenari de la TAP 18 comparses: CromaticFusion, AVV l'Albada, Tàrraco de luxe, Spectrum, Disc 45, Estudi Dansa Montserrat, AVV Residencial Palau Torres Jordi, Platinum, Amics de la Part Alta, Fotem-li Canya, la Unió de Sant Pere i Sant Pau, Carmelitas, la Ballaruga, Cayo Largo, Petada, Som i Serem, Aerodance i Nou Ritme van donar el millor de sí durant els seus shows per agradar tant al públic com al jurat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: