Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nou Ritme i Cromatic Fusion, el Carnestoltes i la Concubina del 2019

Les comparses agafen el relleu de Sinhus Sport i Colour Fantasy, encarregades dels sèquits del rei i de la reina d'enguany

La temàtica de l'Escola de Ball Nou Ritme, guanyadora d'enguany, s'inspirava en Skadi, la deessa de l'hivern La temàtica de l'Escola de Ball Nou Ritme, guanyadora d'enguany, s'inspirava en Skadi, la deessa de l'hivern LAIA MARÍN
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 14 Febrer 2018 08:25

L'Escola de Ball Nou Ritme i Cromatic Fusion organitzaran els sèquits del rei Carnestoltes i de la Concubina del Carnaval de Tarragona del 2019. Aquestes han estat les comparses que han quedat en primer i segon lloc segons el veredicte del jurat, que s'ha fet públic aquest dimarts a la nit durant l'enterrament de la Sardina celebrat a la plaça de la Font.

La temàtica de Nou Ritme s'inspirava en Skadi, la deessa de l'hivern i Cromatic Fusion ha emulat les divinitats del Zodíac. D'aquesta manera, prenen el relleu de Sinhus Sport i Colours Fantasy, encarregats dels sèquits del rei i de la reina d'enguany.

El premi a la comparsa més participativa se l'ha endut Cayo Largo, la satírica ha estat per La Murga Matutina-que va fer desfilar el trenet turístic durant la rua- i l'anècdota se l'ha emportat Aquí hi ha Marro, per fer interactuar el públic amb els seus conjurs.

Finalment, els cinc Premis ex aequo a la qualitat s'han atorgat a les quinze comparses que obtinguin millor puntuació en la Rua del Dissabte i que intervindran en la Rua de Lluïment del Diumenge de l’any 2019. Per ordre alfabètic han estat: AV l'Albada, Amics de la Part Alta, Aquí hi ha marro, Cayo Largo, Disc 45, Estudi de Dansa Montserrat, Cromatic Fusion, Escola de Dansa i Grup Aerodance, Escola de Ball Nou Ritme, La Ballaruga, La Unió, Platinum, Resdiencial Palau-Torres Jordi, Som i Serem i Tarraco de Luxe.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: