Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Constantí es prepara per viure un intens cap de setmana de Carnaval

Un total de 15 comparses i més de 200 persones celebraran el Carnaval durant el dissabte 17 i el diumenge 18 de febrer al municipi

Celebració del Carnaval de Constantí en edicions anteriors Celebració del Carnaval de Constantí en edicions anteriors CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 16 Febrer 2018 10:09

La festa més esbojarrada de l’any arriba a Consantí començant l’agenda d’actes el dissabte 17 de febrer amb la Rua pels carrers del poble, que s’iniciarà a les 18:00 hores amb 15 comparses i més de 200 participants. La concentració (a les 17:30 hores) es farà a la plaça de la Generalitat (amb carrer Centcelles) i transcorrerà pels següents carrers: carrer Jaume I, carrer dels Horts, Raval de Sant Cristòfol, carrer Les Creus, carrer Major, carrer Sant Pere, carrer Barcelona, carrer Girona, i Avinguda 11 de Setembre i el recorregut acabarà al Pavelló Poliesportiu.

Un cop acabada la Rua, al mateix Poliesportiu se celebrarà el Ball Infantil de disfresses amb l’actuació musical de Kids Dance, i posteriorment amb el Ball de Carnaval amb l’actuació de Remember Music. A més, durant el Ball tindrà lloc l’entrega de Premis a la millor comparsa, que premiarà amb 400, 300 i 200 euros respectivament, les tres millors comparses participants a la Rua. La nit de Carnaval finalitzarà amb l’actuació musical d’un DJ fins ben entrada la matinada.

Els actes de Carnaval finalitzaran el diumenge 18 de febrer, amb la processó de l’enterrament del Rei carnestoltes, que sortirà des del Pavelló Poliesportiu fins a arribar al Parc de la Muralla, on tindrà lloc la cloenda de la celebració amb la tradicional cremada del Ninot i coca amb xocolata per a tots els assistents. Els actes acabaran amb una Sardinada popular.

Dispositiu de seguretat

La Policia Local establirà un dispositiu de seguretat durant la tarda de dissabte. Tot l’itinerari ha estat senyalitzat de manera provisional amb prohibicions d’estacionament per garantir la seguretat vial i el bon desenvolupament de l’acte. A partir de les 15:00 de la tarda de dissabte, el carrer Major es tallarà al trànsit, per tant, els usuaris del servei d’autobusos hauran de tenir en compte que les parades del carrer Major (davant Ajuntament) i carrer de les Creus quedaran anul•lades i es traslladen provisionalment davant el supermercat CONSUM. També s’anul•laran a partir de les 15:00 hores les parades del c. Centcelles i c. Sant Pere.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: