Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reediten ‘Cartes impertinents de dona a dona’ de Maria Aurèlia Capmany

El llibre publicat per La Gent del Llamp ens permet conèixer el feminisme de l’autora, pioner a la seva època

L'escriptora Maria Aurèlia Capmany, en una imatge d'arxiu L'escriptora Maria Aurèlia Capmany, en una imatge d'arxiu PILAR AYMERICH / EDITORIAL METEORA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 09 abril 2018 12:12

Dins el marc del centenari de Maria Aurèlia Capmany, La Gent del Llamp publica una reedició de les ‘Cartes impertinents de dona a dona’ de Capmany. La presentació tindrà lloc aquest dimarts 10 d’abril, a les 19:30 hores, a la Llibreria de la Rambla (Rambla Nova, 99) de Tarragona.

Aquest recull de cartes que, des del títol, són provocatives, incisives, fresques i, en més d’una ocasió dramatitzades, demostren una vigència insòlita malgrat els canvis profunds de la societat durant les dècades que han transcorregut des de la primera edició. En aquests textos, el feminisme de l’autora, pioner en la seva època, i l’estil més directe de la narradora s’alien aconseguint crear una comunicació vibrant amb el lector.

La presentació anirà a càrrec de Josep Bargalló, a més, els alumnes de quart d’ESO de l’Institut Martí i Franquès llegiran textos de l’autora i també textos propis.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: