Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El cicle d’activitats 'La Parra' de Valls ja és aquí

Tots els dimecres de maig, juny, juliol i setembre es realitzaran propostes musicals, teatrals, de lletraferits, culturals, naturalistes, cinematogràfiques o històriques

Les activitats es concentren al Pati de l'Antic hospital de Sant Roc Les activitats es concentren al Pati de l'Antic hospital de Sant Roc CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 16 Mai 2018 19:31

El passat 9 de maig va començar una nova edició del cicle 'La Parra', un conjunt d’activitats de petit format, que es concentra al Pati de Sant Roc. Està organitzat per l'Institut d'Estudis Vallencs (IEV) amb la col·laboració de la Xarxa de Cultura de l'Ajuntament de Valls i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La temàtica de les activitats és molt variada: musical, teatral, de lletraferits, culturals, naturalistes, cinematogràfiques, històriques, i estan dirigides a tots els públics, tant per grans com per petits.

La commemoració del Dia Internacional de la Fibromiàlgia del passat dia 9 ha estat el punt de partida, que continua aquest dimecres dia 16 amb l’actuació de la jove cantant vallenca Marina Vidal, que versionarà diversos clàssics contemporanis passats pel seu filtre personal (Rihana, Amyu Winehouses, Alicia Keys…). La propera proposta serà el dimecres 23 de maig, quan la bibliotecària i professora de la UB Teresa Manyà ens parlarà sobre les Biblioteques populars i el seu paper en la Mancomunitat de Catalunya.

El maig es tancarà amb el lliurament dels premis de Natura que convoca anualment l’IEV, i que es lliuraran el dia 30 a les 6 de la tarda. El programa complet es pot consultar a la web www.iev.cat. També es pot recollir a la seu de l’IEV, a l’Antic Hospital de Sant Roc.

Programació d’activitats al juny

El dimecres 6 de juny, a les 20h, l’artista Elena Volpini, actuarà en directe acompanyada únicament de la seva guitarra i el piano. Volpini oferirà un concert acústic amb cançons pròpies que parlen sobre la pèrdua, l’amistat, i l’amor perquè... “la música no té sentit si no et surt del cor”, també interpretarà versions d’indie i pop.

El dijous 14 de juny, a les 19h, es reproduirà el documental 'En Femme': La història d’una comunitat que practica el cross-dressing en un club de Barcelona, també parlarà de la fluïdesa amb que les persones viuen el gènere i la sexualitat en un món que exigeix una posició constantment. En acabar la projecció s’obrirà una zona de debat on tothom hi podrà dir la seva, es farà acompanyats d’alguns dels protagonistes i de la directora del mateix documental, Alba Barbé.

Dimarts 20 de juny a les 20h, hi haurà tarda literària: Tindrà lloc la presentació del número 22 de la revista “Valls de Lletres”, que té com a fil conductor la tenacitat, en un país que resisteix la repressió i que celebra commemoracions com l’Any Fabra: “Cal no abandonar mai ni la tasca ni l’esperança”, va dir el Mestre. Tot seguit la companyia Inútils Mots–Teatre de la Paraula ens oferirà el monòleg dramatitzat Pompeu Fabra: jugada mestra!

Dimecres 27 de juny a les 20h, es realitzarà el concert d’ous: L’Associació Suite Cor de Valls formada pel Cor Koré i el Cor Èulia ens presenta una proposta diferent. Qui cantarà què? Què cantarà qui? Quan?... L’Atzar i un cistellet d’ous tindran la darrera paraula.

Cal recordar que també hi haurà activitats en petit format el juliol, setembre, i finalment es tancarà el cicle el dia 3 d’octubre. Per més informació es pot consultar la web www.iev.cat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: