Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Presentació del llibre 'La Punta de l’Arboç; una artesania viva'

L’acte tindrà lloc aquest dissabte 19 de maig a les 18.30h

Imatge central del llibre 'La Punta de l’Arboç; una artesania viva' Imatge central del llibre 'La Punta de l’Arboç; una artesania viva' CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 19 Mai 2018 08:30

La XXXI Diada de la Puntaire de Catalunya tindrà en la presentació del llibre 'La Punta de l’Arboç; una artesania viva' un dels seus punts àlgids. Serà la mateixa autora, Mercè Ribas, l’encarregada de presentar aquesta nova publicació que ve a omplir un buit llargament reivindicat pel col·lectiu puntaire; fins ara no existia cap llibre dedicat a desgranar les tècniques autòctones de la punta arbocenca, declarada Ofici Singular per la Generalitat de Catalunya l’any 2010.

L’objectiu principal d’aquest llibre és la conservació en una obra escrita i gràfica de la tradició puntaire arbocenca que a perviscut en format oral i material al llarg de les generacions. Efectivament, el gran valor d’aquesta novetat editorial és que serà una publicació de capçalera per a moltes puntaires i persones aficionades al món de la punta al coixí, ja que és el primer llibre que s’ha publicat mai sobre les tècniques autòctones de la Punta Arbocenca. És per aquest motiu que, per tal de poder arribar a tots els públics, tant nacionals com estrangers, el llibre tindrà un caire molt pedagògic, amb moltes il·lustracions i amb un esforç molt gran per fer sobresortir el dibuix i la fotografia per sobre del text.

Al final de la presentació tothom qui ho desitgi podrà adquirir el llibre al mateix Auditori Municipal, i el dia següent, també es vendrà a la gran trobada de puntaires del Parc de Santa Llúcia.

Aquest nou llibre ha estat possible gràcies a la promoció i l’impuls de l’Ajuntament de l’Arboç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: