Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Conferència de l'activista mexicà Gustavo Castro a Reus

La conferència 'Ecologistas bajo las balas' tindrà lloc aquest dilluns 21 de maig, a les 19:30h, al Centre de Lectura

El periodista, sociòleg i activista mexicà Gustavo Castro El periodista, sociòleg i activista mexicà Gustavo Castro CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 20 Mai 2018 20:04

El periodista, sociòleg i activista mexicà Gustavo Castro pronunciarà el dilluns 21 de maig al Centre de Lectura de Reus la conferència 'Ecologistas bajo las balas'. La xerrada començarà a les 19.30 h i s’inscriu en el cicle de Pau i Drets Humans que organitza l’entitat.

Gustavo Castro té una gran experiència a tota l’Amèrica Llatina en la defensa dels drets de les persones i del medi ambient davant les amenaces de la indústria extractiva. Va ser fundador de l’organització Otros Mundos AC, amb seu a l’estat mexicà de Chiapas. També és membre de la coordinació nacional de la Red Mexicana de Afectados por la Minería (REMA), del Movimiento Mexicano de Afectados por las Represas (MAPDER), de la Red Latinoamericana contra las Represas (REDLAR) i del Movimiento Mesoamericano contra el Modelo Extractivo Minero (M4).

Gustavo Castro era company i amic de Berta Cáceres, també líder i defensora de la terra i del medi ambient a Honduras. Va ser assassinada el març del 2016 per la seva lluita. Precisament Castro fou l'únic testimoni presencial de la mort de Cáceres, per la qual cosa actualment viu emparat pel programa de protecció d’Amnistia Internacional.

La vinguda a Reus de Castro ha estat possible amb la col·laboració de l’Associació Amics de la Terra Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: