Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nova sessió dels 'Dimarts al Centre de la Imatge Mas Iglesias' de Reus

Al 'Documental de mes' es projectarà la pel·lícula de Carles Bosch 'Petitet', la història d'un gitano que persegueix el somni de portar la rumba catalana al Liceu

Fotograma de la pel·lícula documental 'Petitet' de Carles Bosch Fotograma de la pel·lícula documental 'Petitet' de Carles Bosch SÍLVIA POCH FOTOGRAFIA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 19 Juny 2018 07:46

Aquest dimarts torna l'activitat al CIMIR amb el programa 'Dimarts al Centre de la Imatge Mas Iglesias'. Els actes previstos comencen a les 11:00 h amb els 'Pous de memòria', en els quals es tractarà dels Pobles del Sud, a partir dels fons Esports Ferré. A la tarda, a partir de les 17:00 h, es durà a terme l'activitat 'T'agrada "piular"?', a càrrec de la periodista Rut Troyano, que parlarà de com poder fer servir el Twitter com a eina de comunicació.

Finalment, a les 19:00 h, tindrà lloc una nova sessió del 'Documental del Mes', aquest cop amb la projecció de la pel·lícula de Carles Bosch titulada 'Petitet', la història d'un gitano que persegueix el somni de portar la rumba catalana al Liceu. El director que va ser nominat a l'Oscar per 'Balseros' i guanyador del Goya per 'Bicicleta, cullera i poma' exhibeix ara aquest nou treball.

Totes les activitats són gratuïtes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: