Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Teatret del Serrallo acollirà la nova mostra ‘PortAutors’

La mostra-concurs de nous autors musicals se celebrarà els dies 17 i 18 de novembre al teatret del Port de Tarragona

El Teatret del Serrallo serà l'escenari, els dies 17 i 18 de novembre d'enguany, de la nova mostra 'PortAutors' El Teatret del Serrallo serà l'escenari, els dies 17 i 18 de novembre d'enguany, de la nova mostra 'PortAutors' ARXIU / INFOCAMP
Cultura Júlia Estivill
Dimarts, 19 Juny 2018 16:32

El Teatret del Serrallo, el Port de Tarragona i PortAutors presenten la primera edició de ‘PortAutors, mostra de nous autors’, un esdeveniment que pretén donar cabuda a aquells artistes que intenten fer-se un lloc en el món de la música i, alhora, permetre que l’artista pugui realitzar concerts de qualitat en programacions i entorns adequats.

Així doncs, l’objectiu de la mostra és descobrir nous talents del territori i donar a conèixer la seva obra, per això, està obert a tot l’àmbit estatal. També es vol donar “continent al contingut musical del territori” ha explicat la responsable del Teatret del Serrallo, Sandra Coloma, qui ha destacat que el Teatret és un espai nou -com la proposta- que reuneix les condicions adequades acústicament per la seva dimensió i característiques sonores. D’altra banda, es vol treure partida a la terrassa de què disposa el Teatret i que ofereix un paratge excepcional del Port de Tarragona. Finalment, ‘PortAutors 2018’ vol oferir noves propostes musicals al públic i, al mateix temps, ajudar als autors a assolir nous públics.

El jurat, que es desvelarà pròximament, estarà format per professionals de llarg recorregut en diferents rangs de la indústria musical i, també, de mitjans musicals per tal de donar garantia d’una visió àmplia i transversal del potencial dels artistes seleccionats. Tots aquells autors participants tindran una àmplia difusió pels canals de promoció i publicació de ‘PortAutors’.

D’altra banda, els finalistes podran enregistrar vídeos i disposar de material videogràfic que els ajudarà en la seva promoció. Finalment, el guanyador de la mostra-concurs tindrà accés a tocar en programacions territorials, de cara al pròxim any 2019, com és el cas dels festivals ‘JaVeus’ de Tarragona, ‘Altacústic’ d’Atafulla o ‘Accents’ de Reus, a les Festes de Santa Tecla i a la propera edició de ‘PortAutors’.

Les inscripcions per a tots els artistes interessats a participar s’obriran, pròximament, a través del Facebook de @portautors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: