Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Trono tanca la temporada amb un 78% d'ocupació

El nombre d'espectadors del teatre tarragoní s'incrementa un 73% respecte al mateix període de l'any 2017

Imatge de la producció de la Sala Trono 'Al sostre', de Niger Planer Imatge de la producció de la Sala Trono 'Al sostre', de Niger Planer CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 22 Juny 2018 07:55

El balanç de la primera temporada de la Sala Trono a les noves instal·lacions del carrer Armanyà aporta dades molt positives. Durant els mesos de febrer a maig de 2018 s'han programat 47 funcions de teatre i 12 espectacles de diferents companyies. El nombre de funcions representades al mateix període de l'any 2017 va ser molt similar, 48, però totes del mateix espectacle: Això és tot, muntatge que tancava una etapa de 14 anys a l'antic local de la plaça de Dames i Vells.

Les dades d'ocupació han crescut del 75% al 78%, però la dada més significativa és l'increment del nombre d'espectadors, que ha passat de 1.801 de la temporada febrer a maig de 2017 als 3.125 del mateix periode de 2018, el que suposa un increment del 73%.

L'equip de la Sala Trono, que ara està a punt de presentar el Festival FITT de noves dramatúrgies (del 12 al 21 de juliol), prepara ja la nova temporada de la Sala Trono-Armanyà, que tindrà lloc de setembre a desembre amb noves propostes de programació i difusió del millor teatre contemporani.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: