Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El grup vendrellenc Allez! guanya la 20a edició del Reussona

La Tortuga que nunca tuve i Efecto Vacío guardonats amb el segon i tercer premi

El grup Allez!, guanyador de la vintena edició del concurs musical Reussona El grup Allez!, guanyador de la vintena edició del concurs musical Reussona MAR ROVIRA / ACN
Cultura ACN
Divendres, 22 Juny 2018 13:04

El grup Allez! ha guanyat la 20a edició del Concurs de Música Reussona, celebrat aquest dijous a l'escenari de les Barraques de la Festa Major de Sant Pere de Reus. Els guanyadors han presentat enguany el seu primer treball 'Salvatge' que barreja diferents estils musicals com el rock-punk i l'ska-reggae-rap. Es tracta d'una banda jove sorgida d'un grup d'amics,el 2016, al Vendrell i que han obtingut el vot popular del certamen.

Pel que fa al segon premi se l'han endut el grup tarragoní La Tortuga que nunca tuve que l'estiu passat va debutar amb el disc 'Al carrer'. La formació Efecto Vacío s'ha emportat el tercer premi de la nit. La banda reusenca va estrenar el seu darrer disc 'Rutinas de Suicidio' l'any 2017, un segon treball de fort contingut social. Els tres finalistes van ser escollits entre un total de 12 grups dels 15 que es van presentar a aquesta edició.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: