Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Acampada Jove de Montblanc tanca edició amb més de 31.000 joves

El festival s'ha desmarcat per l'homenatge als empresonats

Multitudinari concert de Talco a l'Acampada Jove, en la darrera nit de concerts de l'edició del 2018 Multitudinari concert de Talco a l'Acampada Jove, en la darrera nit de concerts de l'edició del 2018 ACAMPADA JOVE
Cultura ACN
Diumenge, 22 Juliol 2018 12:36

Més de 31.000 persones de públic a l'Acampada Jove. Aquest és el balanç que en fa l'organització -les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya i l'Associació Cultural Acampada Jove-, després dels tres dies de concerts i actes diversos a Montblanc, en l'edició que es presentava com la més reivindicativa dels últims temps. El director del festival, Pau Morales, ha valorat aquesta edició de l'Acampada Jove molt positivament i ha afirmat que "el festival es consolida amb una aposta per la música feta a casa nostra i amb contingut social". "La combinació de festa i lluita, ADN de l'Acampada, enguany ha estat més present que mai", ha afegit el director. En aquest sentit, Morales ha destacat l'homenatge que s'ha fet als polítics presos i als exiliats en el transcurs del festival, des de la decoració, fins a les xerrades i concerts.

Els concerts del grup italià Talco, l'aposta internacional d'enguany, i de Doctor Prats i Buhos van omplir en la darrera nit d'actuacions que ha posat punt i final a la 23a edició de l'Acampada, la desena que es fa a Montblanc. Anteriorment, s'havia fet a Sant Celoni i a Arbúcies.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: