Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comencen els ‘Capvespres a la Cartoixa d’Escaladei’

La Cartoixa acollirà durant els divendres 3 17 i 31 d’agost diverses activitats per tal d’apropar aquest bé cultural a la ciutadania

La Cartoixa acollirà durant els divendres 3 17 i 31 d’agost diverses activitats per tal d’apropar aquest bé cultural a la ciutadania La Cartoixa acollirà durant els divendres 3 17 i 31 d’agost diverses activitats per tal d’apropar aquest bé cultural a la ciutadania ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 30 Juliol 2018 10:03

Els ‘Capvespres a la Cartoixa d’Escaladei’, un programa d’activitats organitzat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, estarà format per tres activitats diferents que tindran lloc els dies 3, 17 i 31 d’agost. Així doncs, les tres activitats es faran durant tres divendres d’agost i començaran a les 20:00 hores.

‘Escaladei, la vida cartoixana’ és la primera proposta del programa. Aquesta consisteix en una visita guiada, a càrrec d’Ezequiel Gort, per conèixer com era la cartoixa i la vida quotidiana dels monjos que hi vivien. La passejada per la Cartoixa serà el proper divendres 3 d’agost i té un preu de cinc euros per persona. El divendres 17, la Cartoixa acollirà el cinefòrum ‘La Misión’, una pel·lícula de Roland Joffé amb Robert de Niro i Jeremy Irons, guanyadors de l’Oscar a la Millor Fotografia l’any 1986. L’acte anirà a càrrec de Josep Maria Mallarach i també tindrà un preu de cinc euros per persona. L’última activitat programada per aquest cicle és ‘Souvenir de Florence’ i altres regals. ‘Souvenir de Florence’ és un sextet de corda amb dos violins, dos violes i dos violoncels compost l’estiu de 1890 per Pyotr Ilyich Txaikovski qui va dedicar el treball a la Societat de Música de Cambra de Sant Petersburg en resposta al fet que es convertís en membre honorari. Abans del concert, a les 18:30 hores, s’oferirà una visita guiada gratuïta pel públic assistent a càrrec de ReBlat. El concert, que tindrà lloc el divendres 31, té un preu de 15 euros per persona.

Les places per poder assistir a les diverses activitats són limitades per tant cal fer reserva prèvia per poder assistir-hi. Per a més informació i reserves podeu trucar al número de telèfon 977 827 006 o bé ho podeu fer a través del mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: