Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els contes, protagonistes de les activitats culturals al Port de Tarragona

El Teatret del Serrallo i el Museu del Port acolliran aquest cap de setmana tallers, cinema i espectacles amb el conte com a protagonista

El Teatret del Serrallo serà l'escenari aquest cap de setmana de diverses activitats relacionades amb els contes El Teatret del Serrallo serà l'escenari aquest cap de setmana de diverses activitats relacionades amb els contes PORT DE TARRAGONA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 18 Octubre 2018 19:27

Aquest cap de setmana estan programades diverses activitats culturals on el conte és el protagonista, tant les activitats que es realitzen al Teatret del Serrallo com les que estan programades al Museu del Port, al Moll de Costa.

Així, al Teatret del Serrallo, aquest divendres 19 d’octubre tindrà lloc un taller/conferència a càrrec de l’Escola de Lletres de Tarragona. Aquesta escola és l’encarregada de vehicular les activitats al voltant de l’acció formativa literària a la ciutat. D’aquí que s’hagi cercat la seva implicació d’una manera activa en aquest celebració. Es vol donar un tomb al conte com a gènere literari en tots els sentits i aspectes. El taller es durà a terme de 18 a 20 hores.

També, el dissabte 20 d’octubre, es realitzarà un taller de creació, miniquadern, per als més petits al vestíbul del Teatret durant tot el dissabte. D’11 a 13 hores es projectarà la pel·lícula 'Charlie i la Fàbrica de Xocolata' i, a continuació, un taller de xocolata a càrrec de la pastisseria Conde. I, a les 18 hores es realitzarà un espectacle familiar d’una hora de durada, amb la reconeguda contacontes Jordina Biosca, sota el títol 'La meravellosa medicina d’en Jordi', que és un conte de Roald Dahl per a nens i nenes a partir de cinc anys.
_
Ja per la tarda d’aquest dissabte 20 d’octubre, de les 20.30 a les 22 hores, es podrà gaudir d'un espectacle per a adults, amb l’actriu Assumpta Mercader, amb l'espectacle 'Intercanvi de parelles i altres contes', també de Roald Dahl. Són històries que ens parlen d’amor, de sexe, d’ambició i, en definitiva, de la condició humana. Això sí, sempre vista a través del sedàs de Roald Dalh. L’Assumpta Mercader (acompanyada en aquesta ocasió per la violinista Núria Robert) encarna de forma magistral els diferents personatges d’aquest recull de contes, plens de somriures, rialles i reflexió.

Museu del Port

El Museu del Port al Moll de Costa del Port de Tarragona serà l’escenari, el proper diumenge dia 21 d’octubre, a les 12 hores, del Ballmanetes amb la contacontes Marta Gorchs. Aquesta és una activitat familiar dirigida a famílies amb infants de 2 a 4 anys.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: