Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Diada de cantaires de la Coral Verge del Camí per celebrar el seu 50 aniversari

La Junta de la Coral fa una crida de participació a tots els excantaires a la diada festiva del 21 d’octubre

La Coral Verge del Camí de Cambrils, que aquest any celebrà el seu 50 aniversari La Coral Verge del Camí de Cambrils, que aquest any celebrà el seu 50 aniversari CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 19 Octubre 2018 12:21

Aquest mes d’octubre els actes commemoratius del mig segle de vida de la Coral Verge del Camí de Cambrils, arriben al moment més àlgid. Concretament el cap de setmana del 20 i 21 d'octubre. El dissabte es farà ball folk obert a tothom, amb Traüt de Tarí, a la plaça de la Vila a les 20h. L’endemà, tindrà lloc la Diada dels cantaires i excantaires de la Coral Verge del Camí, per celebrar el seu 50è aniversari. Per fer-ho s’ha preparat una jornada especial, per totes aquelles persones que durant els 50 anys d’existència de l’entintat han format part de la Coral Verge del Camí. 

La convocatòria serà a les 11:30h quan, a la missa de diumenge al Santuari de la Mare de Déu del Camí, hi participarà la mateixa Coral sota la direcció de Núria Ortoneda. A més, la celebració es dedicarà al record dels membres de l’entitat ja absents. En acabar l’ofici s’oferirà un petit concert, on els excantaires que vulguin, hi són convidats a cantar de nou. Per acabar es farà una ofrena floral a la Mare de Déu del Camí i una fotografia de família. Es continuarà la celebració dels 50 anys amb un dinar de germanor al restaurant L’Orangerie de Clos Barenys, que s’allargarà fins al vespre.

El mateix diumenge també es farà un petit concert obert a tot el públic, serà una selecció del repertori de la Coral perquè tots aquells excantaires que ho desitgin puguin cantar. Per aquest motiu s’han organitzat una sèrie d’assajos oberts a la Cripta de l’Ermita els dies 5 d’octubre a les 22 hores i els dies 9 i 16 d’octubre a les 21:30h on tots els excantaires hi són convidats.

Des de la Junta de la Coral es fa una crida a aquelles persones que hagin participat, en més o menys mesures a la Coral Verge del Camí, i que no hagi rebut la informació de les celebracions. Si algun o alguna cantaire no ha rebut la comunicació, es demana que es posin en contacte amb la Coral, ja que encara són a temps de participar-hi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: