Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La projecció de 'Doña Clara' al Cineclub Altafulla s'ajorna una setmana per la pluja

La pel·lícula interpretada per Sonia Braga es passarà el següent divendres 26 d'octubre, a les 20:30h, a La Violeta

Fotograma de 'Doña Clara', protagonitzada per l'actriu brasilera Sonia Braga Fotograma de 'Doña Clara', protagonitzada per l'actriu brasilera Sonia Braga CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 19 Octubre 2018 16:13

La sessió de cinema 'Link' prevista per avui 19 d’octubre al casal La Violeta d'Altafulla s’ha ajornat per al proper divendres 26 d’octubre, a les 20:30h, degut a la forta pluja. Es tracta de 'Doña Clara', la pel.lícula brasilera més aclamada dels últims anys, interpretada per una incomparable Sonia Braga.

La trama

Clara és una dona de 65 anys, ex-crítica musical, que vio a un edifici particular - L'Aquarius -, construït als anys 40 a la el.legant Avinguda Boa Viagem, que voreja l'oceà. Una promotora ha comprat tots els apartaments, però ella es nega a vendre. Comença així una guerra freda contra l'empresa que l'està assetjant. L'estressant situació la pertorba i la fa pensar en la seva vida, el seu passat i els seus éssers estimats.

Poques vegades trobareu una pel.licula que us digui tantes coses. Que us parli de la vida, de les arrels, de la família, les interferències dels fills arribat un moment donat de la vida, l'empremta de la malaltia, el pas del temps, el sexe, l'amistat i la música. I com no, del assetjament inmobiliari i el desonament. Dotada d'una encisadora banda sonora que viatja per tots els temps de la música brasilera, des de Heitor Villa-lobos a Roberto Carlos, Gilberto Gil i Maria Bettania, aquesta fenomenal pel.lícula us farà ballar, riure i emocionar-vos com mai.

'Link', cinema social

El LINK és una entitat d'enllaç social que pretèn dinamitzar la vida associativa, cultural, medi ambiental, esportiva i d'esbarjo d'Altafulla. Neix amb una vocació transversal. es a dir, no es dedica a una sola activitat, on tothom pugui endegar qualsevol activitat, sempre que respecti els principis de l'entitat.

Aquests principis són la solidaritat, la defensa de la pau com a valor democràtic, el coneixement del territori i la seva defensa, l'estudi del nostre passat incidint en la memòria democràtica, l'esport -no exclussivament competitiu-, el lleure, el diàleg, la participació, el laïcisme i l'educació basada en valors ètics.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: