Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Tarrorífic' proposa endinsar-se a la Necròpolis per conèixer l'inframón en els temps de Roma

Una iniciativa impulsada per Argos i Tarragona Turisme en el marc de la festivitat de Tots Sants

Imatge d'una de les activitats realitzades l'any passat a 'Tarrorífic' Imatge d'una de les activitats realitzades l'any passat a 'Tarrorífic' RAFAEL LÓPEZ-MONNÉ / ARGOS TARRAGONA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 29 Octubre 2018 19:39

La segona edició de la proposta turística i cultural ‘Tarrorífic’, que impulsen Tarragona Turisme i Argos Serveis Culturals, estrena un nou espai patrimonial com és la Necròpolis Paleocristiana. Des del 26 d’octubre i fins al 3 de novembre, es duen a terme les activitats al voltant de les llegendes i històries més enigmàtiques i fosques de la ciutat en el marc de la festivitat de Tots Sants.

La consellera de Turisme, Inma Rodríguez, ha destacat la bona acollida que va tenir ‘Tarrorífic’ l’any passat i ha explicat que, per aquest motiu, “aquest any seguim apostant per aquest producte innovador que enriqueix el nostre relat de ciutat explicant una part desconeguda de la història”. I ha afegit: “Tarrorífic ens ajuda a posicionar Tarragona com una ciutat atractiva els 365 dies de l’any i atrau visitants i ciutadans interessats per la cultura, la història i que els agrada la manera d’explicar-la, valorant el nostre patrimoni”.

La visita a la Necròpolis, la novetat d'enguany

En aquest sentit, com a novetat s’afegeix a la programació la visita a la Necròpolis Paleocristiana, que permetrà fer un recorregut per l’espai i reviure l’inframón en els temps de Roma. També s’han programat visites al cementiri de Tarragona i es proposa un breu recorregut per la Part Alta en què s’explicaran llegendes i narracions gòtiques basades en fets reals. Aquest recorregut acabarà en un espai emblemàtic i senyorial ric en llegendes que es desvelarà en el mateix moment de la ruta.

S'ajorna la visita al cementiri

D'altra banda, per causes alienes a l’organització, la visita de dissabte 27 d’octubre a la tarda al cementiri de Tarragona, en el marc del programa 'Tarrorífic', es va anul·lar. La nova data de la visita és aquest dissabte 3 de novembre a les 12 h.

Més informació i reserves de qualsevol de les activitats a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i www.tarrorific.com.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: