Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El bosc, protagonista de la tardor a Prades

Aquest divendres 2 de novembre s’acomiadarà la castanyada amb la Festa Jove mitjanit al Centre Cívic/ Durant el cap de setmana del 3 i 4 de novembre se celebrarà la VIII edició de ‘Prades Bosc’

Demostració i concurs de tall amb serra mecànica a la plaça dels Arbres, que forma part dels actes que Prades dedica al Bosc durant el mes de novembre Demostració i concurs de tall amb serra mecànica a la plaça dels Arbres, que forma part dels actes que Prades dedica al Bosc durant el mes de novembre CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 02 Novembre 2018 11:25

Prades s’omple d’activitats relacionades amb el bosc durant aquest novembre. Per començar s’acomiadarà la castanyada aquest mateix divendres 2 de novembre amb la celebració de la Festa Jove a les dotze de la nit al Centre Cívic.

El cap de setmana del 3 i 4 de novembre se celebra la VIII edició de Prades Bosc. Dissabte a les 10 del matí s’oferirà l’oportunitat de realitzar una visita guiada al poble que inclou l’interior de l’Església amb pujada al campanar que permetrà gaudir d’unes immillorables vistes del poble i el seu entorn. La visita també inclou l’interior del castell i el Centre d’Interpretació de les Muntanyes de Prades. La visita guiada és de 4€ i les places són limitades i les inscripcions es podran fer a l’Oficina de Turisme a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al 977 868 302.

El mateix dia a les nou de la nit es realitzarà el Sopar Popular ‘Prades Bosc’ de senglar al Centre Cívic. El sopar serà càrrec de la Societat de Caçadors de Prades i la Febró. L’àpat té un preu de 12€ i cal fer inscripció a l’Oficina de Turisme o a l’Ajuntament.

El diumenge 4 de novembre al matí es farà una demostració i concurs de tall amb serra mecànica a la plaça dels Arbres. El concurs començarà a les 12:30h i tots els participants rebran un obsequi.

El següent cap de setmana, 10 i 11 de novembre, serà el torn de la Festa del Bolet. El dissabte 10 a les set de la tarda es farà la presentació del llibre ’Bolets de les Muntanyes de Prades i boscos de Vimbodí i Poblet’ al Centre Cívic. El diumenge 11 al matí es realitzarà un concurs i exposició de bolets al Centre Cívic i finalment es tancaran les activitats de tardor amb concert de Four Cats Street Dixie cap al migdia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: