Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Lliuren els Premis Arnau de Palomar a Riudoms

Els guardons es van lliurar el passat divendres 16 de novembre entre 46 treballs presentats i amb una dotació conjunta de 3.900 euros.

Entrega dels Premis Arnau de Palomar als guanyadors Entrega dels Premis Arnau de Palomar als guanyadors CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Novembre 2018 10:09

Els Premis Arnau de Palomar 2018 es van entregar el passat 16 de novembre en el transcurs d’un sopar al Casal Riudomenc, al qual van assistir un centenar de persones. A l’acte, organitzat pel Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar (CERAP) i l'Ajuntament de Riudoms, es van lliurar 5 guardons entre els 46 treballs presentats en les diverses categories i es va entregar una dotació conjunta de 3.900 euros.

El premi de pintura va recaure en Enric Llevat, d'Almoster, per l'obra ‘Paradís’, una delicada composició de tinta xinesa sobre tela. El guardó instagramers, que tenia com a tema les festes de Riudoms, se'l va endur Ferran Toda, de Riudoms, per una imatge de la Colla de Diables de Riudoms. D'altra banda, l'escriptor Joan Carles González Pujalte, de Mataró, va guanyar el premi de narrativa breu per l'obra ‘UT’, mentre que Laura Rodríguez Triguero, de Tarragona, va ser la guanyadora de la modalitat de documental fotogràfic per la proposta de treball ‘Patrimoni immaterial de Riudoms: Festes dels Barris 2019. Procés i vivències’. Finalment, l'equip dirigit per Joan Josep Pujades, del Departament d'Antropologia, Filosofia i Treball Social de la URV va guanyar el premi de recerca per la proposta d'estudi ‘Evolució dels moviments migratoris a Riudoms des de l'any 1950 fins a l'actualitat’.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: