Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un llibre recull els inicis del cinema als pobles de la Conca de Barberà

El llibre 'Els nostres homes del diumenge' es presentarà aquest dissabte 24 de novembre, a les 18:30h, al Centre Cultural Sant Jordi de Montblanc

Portada del llibre 'Els nostres homes del diumenge. Els inicis del cinema als pobles de la Conca de Barberà' Portada del llibre 'Els nostres homes del diumenge. Els inicis del cinema als pobles de la Conca de Barberà' CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 23 Novembre 2018 16:17

El Centre Cultural Sant Jordi de Montblanc, situat al carrer Major, 109, acollirà el dissabte 24 de novembre, a les 18:30h, la presentació del llibre 'Els nostres homes del diumenge. Els inicis del cinema als pobles de la Conca de Barberà', que signen Pedro Nogales, José Carlos Suárez i Alex Rebollo. L'acte de presentació anirà a càrrec del catedràtic d'Història Contemporània de la Universitat de Barcelona i exalcalde de Montblanc, Andreu Mayayo.

El volum tracta sobre els inicis del cinema als pobles de la Conca de Barberà, des de principi del segle XX fins a l'any 1940. Ha estat publicat pel Consell Comarcal de la Conca de Barberà i Publicacions URV.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: