Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cap de setmana de Pont i cultura al Port de Tarragona

Les pel·lícules del Mini REC, la visita teatralitzada 'Treballant al moll' i les exposicions centren l'oferta d'aquet cap de setmana de Pont

El Teatret del Serrallo acollirà les projeccions del festival MINI REC, del 6 al 9 de desembre El Teatret del Serrallo acollirà les projeccions del festival MINI REC, del 6 al 9 de desembre CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 05 Desembre 2018 17:21

El Port de Tarragona acolirà durant el Pont de la Puríssima diverses activittats culturals, com ara projeccions de pel·lícules, visites guiades o exposicions. Aquest cap de setmana el Teatret del Serrallo serà l’escenari de diverses activitats culturals de la mà del 'MINI REC', la branca del festival cinematogràfic adreçada a un públic familiar-. Les sessions vermut tindran lloc, del 6 al 9 de desembre, de 12 a 14 hores.

El dijous 6 de desembre, es podrà veure la pel·lícula 'Viaje al cuarto de una madre', que comptarà amb la presència de la seva directora, Celia Rico. L'endemà divendres dia 7,  serà el torn de 'Las herederas' en VO espanyol/guaraní subtitulada a l'anglès. El dissabte 8 de desembre, es passarà 'Comandante Arian' (VO kurd sub. en castellà) i, el diumenge 9 de desembre, es projectarà 'What Have We Done To Deservr This' (VO alemany sub. en castellà).

Les entrades es poden comprar a taquilla mitja hora abans de cada projecció, o anticipades (https://www.festivalrec.com/entradas/).

Com es treballava al moll?

En el marc de l'activitat ‘Diumenges al Museu’, el proper diumenge 9 de desembre, a les 12h, s'organitza la visita teatralitzada 'Treballant al moll', a càrrec de Balomero Mallol, un antic treballador del Port de Tarragona, que ens explicarà com es portaven a terme les estibes a la primera meitat del S XX. L'activitat es farà al Museu del Port. Les persones interessades en assistir-hi cal que facin la reserva al 977 259 434. L'activitat és gratuïta.

antic treballador Port

Les exposicions

Aquesta setmana es poden visitar diverses mostres al Port de Tarragona. L'exposició 'Mirades Nues', d'Haidé Costa, estarà oberta al Refugi 1, el divendres, de 17 a 20 h; el dissabte, de 10 a 13 i de 17 a 20 h; i el diumenge i festius, d’11 a 14 h. L'entrada és lliure i és l'últim cap de setmana per anar-la a veure. 

Aquest Pont també finalitzarà l'exposició 'Els castells a la ciutat de Tarragona', instal·lada aquests darrers mesos al Tinglado 1. L'horari de visita és, de dimarts a dissabtes, de 10 a 13 h i de 16 a 19 h, i diumenges i festius, d’11 a 14 h. L'entrada és lliure. 

expo castells Port

Finalment, la mostra 'Compartint la mar... #100santaeulaliatarragona' es pot visitar al vestíbul del Museu del Port. De dimarts a dissabtes, de 10 a 14 h i de 17 a 20 h, i diumenges i festius, d’11 a 14 h. L'entrada també és gratuïta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: