Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alumnes de català visiten el Pessebre de Sorra de la Pineda

Fa pocs dies també van visitar l’Església de Sant Esteve

Visita dels alumnes dels cursos de català del CNL al pessebre de sorra de la Pineda Visita dels alumnes dels cursos de català del CNL al pessebre de sorra de la Pineda CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 11 Desembre 2018 18:33

Els alumnes de Vila-seca del Consorci per a la Normalització Lingüística han realitzat diverses sortides per tal de conèixer i participar en diverses activitats programades al municipi. Recentment i, en el marc de la celebració de la VI Portada de la Mare de Déu de la Pineda a Vila-seca, van visitar l’església parroquial de Sant Esteve. Gràcies a l’acompanyament del rector de la parròquia de Sant Esteve, Jordi Vila i Borràs, els alumnes de català van poder conèixer de primera mà la història de l’església de Sant Esteve i la importància de la Mare de Déu de la Pineda en la cultura popular de Vila-seca.

D’altra banda i per tal de celebrar el final del trimestre i l’arribada del Nadal, ahir dilluns van visitar el pessebre de sorra de la Pineda.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: