Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Pobla ja respira ambient nadalenc

La plaça de la Vila es va omplir durant la Festa de l’Encesa, tret de sortida de les celebracions / Aquest cap de setmana es faran actes a favor de la Marató

Parc de Nadal d'un any anterior a La Pobla de Mafumet Parc de Nadal d'un any anterior a La Pobla de Mafumet CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 13 Desembre 2018 11:04


El Nadal ha arribat a La Pobla, i ho ha fet acompanyat de la multitud que, dissabte al vespre, va trobar-se a la plaça de la Vila per assistir a la Festa de l’encesa. Durant la jornada es va realitzar un espectacle infantil, l’encesa de l’arbre, la caiguda de neu artificial per arrodonir l’ambient nadalenc, l’arribada del Tió a la Casa de la Vila i la projecció d’un mapping que tenia com a protagonistes els alumnes de l’escola i de les llars d’infants municipals.

Els propers actes nadalencs, que s’estendran fins al 6 de gener, començaran amb activitats per La Marató de TV3. El dissabte 15 de desembre, a les 19h, Santi Millán i Javi Sancho oferiran l’espectacle d’humor ‘Estamos mejor que nunca’ en el Casal Cultural. Les entrades, que es donaran en favor de La Marató, ja estan exhaurides.

Un altre acte solidari serà el tradicional bingo organitzat per l’Associació de Jubilats i Pensionistes de La Pobla, en un acte que tornarà a reunir gent de totes les edats per una bona causa.

Tradicional bingo de Nadal a la Pobla de Mafumet

Bingo

Ambdós actes compartiran protagonisme en un cap de setmana que també ofereix altres atractius en el marc del programa d’actes de les festes de Nadal, com són la sessió de L’hora del conte, que promet noves històries il•lusionants i plenes de màgia per als infants i també per als adults. En aquesta ocasió, el títol escollit és ‘Em feu un lloc? I altres contes per passar el fred’, que la Cia. Patawa interpretarà a la Biblioteca municipal el divendres 14 de desembre, a les 17:30h. L’endemà, també a les 17:30h, serà el torn de l’exhibició de gimnàstica rítmica a càrrec del Club Costa Daurada.

Després de dos dies de descans, l’activitat tornarà a posar-se en marxa amb els festivals nadalencs de l’escola (19 i 20 de desembre) i de la llar d’infants (21 de desembre), mentre que el dia 22 de desembre obrirà portes un dels espais més esperats en aquestes dates: el Parc infantil de Nadal, que un ampli ventall d’activitats i propostes lúdiques. El Parc infantil obrirà del 22 de desembre al 4 de gener (tret dels dies 25, 26 i 31 desembre, i l’1 de gener), en horari de 10 a 13:30h i de 16 a 20h (excepte el 24 de desembre, que tancarà a les 19 hores).

D’altra banda, el mateix 22 de desembre tindrà lloc el també tradicional concurs de pessebres entre els inscrits. Com de costum, els guanyadors del concurs coneixeran el veredicte del jurat durant el descans de la representació teatral de l’obra ‘Els Pastorets’, que enguany tindrà lloc el 30 de desembre.
Finalment, la programació nadalenca del 22 de desembre es veurà completada amb la representació del musical “Aladín, un musical genial”, que tindrà lloc al Casal Cultural, a les 19h.

L’activitat nadalenca a La Pobla també inclourà propostes tan destacades com la Missa del Gall (19:30h, Església) i la Winter Fest (23:30h, Pavelló), el 24 de desembre; la Missa de Nadal (11h, Església) i el Caga Tió amb l’animació infantil a càrrec del Mag Sebas (12h, Plaça de la Vila), el 25 de desembre; l’arribada dels tres Patges Reials (12h, Pavelló) i la projecció del mapping ‘El Nadal de la llum’ (21h, Plaça de la Vila), el 26 de desembre; el tradicional torneig Dow de futbol base, el 27 de desembre; l’espectacle de màgia, dansa i música ‘Cibernètic’, amb el Mag Albert i Souldance (18h, Casal Cultural) el 28 de desembre; la mini disco mòbil (12h, Parc de les Pobles) i el concert ‘Un Nadal de lírica’ amb la Jove Orquestra Intercomarcal (19h, Casal Cultural), el 29 de desembre; la gran festa infantil (12h, Parc del Bassal) i ‘Els Pastorets’ a càrrec de La Corriola Teatre (19:30h, Casal Cultural) el 30 de desembre; l’arribada de l’Home dels Nassos (12h, plaça de la Vila) i el sopar i revetlla de Cap d’Any (21h, Pavelló), el 31 de desembre.

La Nit de Reis a la Pobla de Mafumet

reis mags

Ja al mes de gener, l’activitat nadalenca inclourà la Missa d’Any Nou (11h, Església) l’1 de gener; la sortida familiar a PortAventura, el 2 de gener; la gran festa infantil (17:30h, Pavelló), el 4 de gener; l’espectacle ‘Tadeo Jones, una aventura musical’ (12h, Casal Cultural), l’esperada Cavalcada dels Reis Mags (18.30 h, pels carrers del poble), el 5 de gener; i la Missa de Reis (11h, Església), el 6 de gener, i que servirà per posar el punt i final a les 47 propostes nadalenques organitzades i previstes per l’Ajuntament de La Pobla.

Finalment, cal recordar que l’esperit solidari estarà ben present en aquest Nadal a La Pobla, ja que del 10 de desembre al 7 de gener s’establirà una recollida solidària d’aliments. Tothom qui vulgui col•laborar amb aquesta iniciativa podrà aportar aliments bàsics als diferents punts de recollida habilitats per a l’ocasió: l’escola, el Casal de la Gent Gran, el Casal Cultural, el Mercat i el Pavelló.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: