Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘El petit museu’, una aposta per les activitats culturals en família

El Museu Deu del Vendrell configura un nou programa familiar per tal de donar a conèixer el patrimoni del municipi a través de diferents disciplines / La primera activitat es realitzarà aquest dissabte

La regidora de cultura, Eva M. Serramià, i la directora del Museu Deu, Nuria Payán, durant la presentació de 'El petit museu' La regidora de cultura, Eva M. Serramià, i la directora del Museu Deu, Nuria Payán, durant la presentació de 'El petit museu' AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 13 Febrer 2019 14:34

El Museu del Vendrell ha volgut tindré aquest any més implicació en l’àmbit familiar, és per això que s’ha decidit realitzar el programa ‘El petit museu’, un programa d’experiències artístiques per tal que la família completa conegui el patrimoni del Vendrell a través de l’art, la música, la literatura, el cinema i la cultura digital.

Aquesta idea neix a partir de les múltiples activitats que el passat any es van realitzar dirigides a la canalla i que van sorprendre molt gratament a les famílies, enguany el que s’intenta és involucrar a tot el nucli familiar en la realització de les activitats.

La primera activitat serà ‘Canta’m un quadre’, el pròxim dissabte 16 de febrer, a les 17:30h. Dirigida a nens de 2 i 3 anys on descobriran els quadres del museu a través de la música i les titelles. L’activitat té un preu de 2.25 € per adult i gratuïta pels infants. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia al 977666308 o al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: