Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Bisbal del Penedès obre la convocatòria del Concurs Literari de Sant Jordi amb canvis

Enguany l’accèssit a millor obra de temàtica bisbalenca passa a ser un premi independent i s’incorporen les mencions especials del jurat / Els treballs poden lliurar-se fins al 3 d’abril

Imatge d'arxiu dels premiats al Concurs Literari de Sant Jordi del passat any Imatge d'arxiu dels premiats al Concurs Literari de Sant Jordi del passat any AJUNTAMENT DE LA BISBAL DEL PENEDÈS
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 19 Febrer 2019 10:48

El certamen literari de Sant Jordi de la Bisbal del Penedès arriba a la seva 11a edició. En aquest nou any el concurs ha decidit realitzar canvis amb la finalitat de millorar el concurs en cada nova convocatòria.

El primer canvi es tracta de l’accèssit a millor obra de temàtica bisbalenca, que passa a ser un premi independent, amb la mateixa dotació econòmica i categoria que el primer premi. Aquest guardó rep el nom de ‘Premi ADB’ amb la finalitat de retre homenatge a l’entitat que va engegar el Concurs Literari fa 11 anys.

D’altra banda, s’introdueix una menció especial del jurat per aquelles obres, que tot i no obtenir cap premi, mereixen un reconeixement en forma de menció.

Els premis

El premi ‘ADB’ i el primer premi, seran de 200€, un lot de llibres i un diploma commemoratiu. El segon premi són 150€, un lot de llibres i un diploma commemoratiu. El tercer premi són 100€, un lot de llibres i un diploma commemoratiu.

Les obres poden entregar-se fins al 3 d’abril a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., per correu ordinari a l’adreça carrer Major, 21, o presencialment a la mateixa direcció.

Podeu consultar les bases del concurs en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: