Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El curt guanyador de l’Oscar ‘Silent Child’ clourà el festival de curts europeus

Durant l’acte de cloenda del 'Breus', que tindrà lloc el dissabte 23 de març, de 21 a 23 h, al Teatre Bartrina, també es projectarà el curtmetratge ‘Fish story’ (2018)

El curt guanyador de l'Oscar, 'Silent Child', es projectarà durant l'acte de cloenda El curt guanyador de l'Oscar, 'Silent Child', es projectarà durant l'acte de cloenda BREUS
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 22 Març 2019 13:53

Després de tres dies de curtmetratges europeus a Reus, el dissabte 23 de març, entre les 21 h i les 23 h tindrà lloc la cloenda de l’esdeveniment. Durant aquest acte es projectarà el curtmetratge guanyador de l’Oscar, ‘Silent child’ (2017), com també ‘Fish story’ (2018). La cloenda, com la majoria de seccions del Breus, també tindrà lloc al Teatre Batrina.

‘Silent Child’ es postula com un dels curtmetratges estrella que es projectaran en el marc del festival Breus a Reus. Aquest és un dels motius pel qual aquest film ha estat escollit per cloure el festival. ‘Silent Child’ és un curtmetratge d’origen britànic i dirigit per Chris Overton, que explica com una família de classe mitja, a l’Anglaterra rural, busca una solució ràpida perquè la seva filla Libby, una nena totalment sorda, estigui més preparada per al món real. Però, quan contracten una treballadors social especialitzada en sordesa, es descobreix que la Libby no és qui necessita ser ‘arreglada’.

D’altra banda, durant l’acte de cloenda també es projectarà el curt ‘Fish story’, d’origen britànic també i dirigit per Charlie Lyne, que, a través del conte d’un peix, tracta sobre la recerca de la veritat.

Aquestes són les dues propostes per les quals s’ha apostat des del festival Breus per posar punt final a la seva primera edició, centrada en la mostra de curtmetratges europeus. El festival ha arribat a la ciutat amb l’objectiu de consolidar-se i agafant el relleu al seu antecessor, el FEC. D’aquesta manera, una de les finalitats del Breus ha estat esdevenir un festival de referència pel que fa als curts en l’àmbit europeu, però amb altres objectius centrats en l’involucrament dels reusencs, com l’educació audiovisual del jovent o bé intentant ser una finestra del talent reusenc.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: