Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un conte recull les vivències de diferents personatges durant la Diada de Sant Jordi

'Enrenou per Sant Jordi' és un recull de relats creat per 8 escriptores, alumnes de l’Escola de Lletres de Tarragona i il·lustrat per 10 persones d'entitats

'Enrenou per Sant Jordi. Contes i il·lustracions des de la diversitat' es va presentar dimarts a la Casa de les Lletres de Tarragona 'Enrenou per Sant Jordi. Contes i il·lustracions des de la diversitat' es va presentar dimarts a la Casa de les Lletres de Tarragona CRISTINA TURMO
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 10 abril 2019 19:02

'Enrenou per Sant Jordi' és un recull de relats creat per 8 escriptores, alumnes del taller 'Viure la literatura infantil i juvenil', de l’Escola de Lletres de Tarragona i il·lustrat per 10 persones de l’Estudi Creatiu i de Disseny, de la Fundació Topromi de la Canonja i d’El Far Cooperatiu. El projecte ha comptat amb la implicació d’un total de 36 persones.

El llibre sorgeix de la voluntat de donar oportunitats a les persones per demostrar les seves capacitats. 'Enrenou per Sant Jordi', és doncs, el resultat de la creativitat i la passió de diverses persones, un treball únic, personal i sobretot amb valor en si mateix.

El conte se situa durant la Diada de Sant Jordi, a la Rambla Nova de Tarragona, a través de les peripècies que viuen 8 personatges: una coloma, una rosa, un escombriaire poeta, una enxaneta, una florista sense nas, un gos pigall, una sargantana i el millor llibre del món.

Enrenou per Sant Jordi llibres

L’Estudi Creatiu i de Disseny

L’Estudi és una iniciativa de la Fundació Topromi (de la Fundació Catalunya-La Pedrera) i de la cooperativa El Far que uneix el disseny gràfic amb la transformació social, ja que potencia l’originalitat en el pensament i en l’expressió de les persones amb diversitat funcional.

Il·lustrar aquest conte ha estat una manera de dir-li al món que sí que poden, que són valuoses i que si se’ls dóna l’oportunitat poden oferir productes i serveis de la millor qualitat.

Les escriptores del llibre

El llibre consta de 8 relats escrits per 8 alumnes del curs 'Viure la literatura infantil i juvenil' de l’Escola de Lletres de Tarragona. Sota les recomanacions del seu professor, Joan Rioné, han pogut finalitzar el taller posant en pràctica tots els coneixements adquirits en la publicació d’aquest conte.

Un conte que segueix els criteris de Lectura Fàcil

Gràcies a l’assessorament de l’Associació de Dislèxia de Tarragona, 'Enrenou per Sant Jordi' s’ha editat seguint les directrius de 'Lectura Fàcil'. La 'Lectura Fàcil' garanteix l’accés de totes les persones als textos i en especial a les persones amb dificultats lectores transitòries (immigració, incorporació tardana a la lectura, escolarització deficient...) o permanents (trastorns de l'aprenentatge, diversitat funcional, senilitat...).

Properes dates i com adquirir el llibre

'Enrenou per Sant Jordi' es presentarà per segona vegada a la llibreria Torrevisca, de Cambrils, el proper dijous 11 d’abril, a les 18 h. Per aquirir el llibre es podrà fer a la mateixa llibreria Torrevisca i, el dia de Sant Jordi,
a la paradeta de la cooperativa El Far, a la Rambla Nova de Tarragona. Durant aquella jornada, les autores i il·lustradores del llibre, faran signatures del llibre (l’horari es publicarà més endavant).

El llibre es pot reservar prèviament a aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: