Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Repsol col·labora un any més amb la Setmana Santa de Tarragona

El conveni vincula la companyia i l'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa de Tarragona des de fa 14 anys / La col·laboració preveu una aportació econòmica de 15.000 €

L'acte de signatura s'ha realitzat al complex Industrial de Repsol a Tarragona L'acte de signatura s'ha realitzat al complex Industrial de Repsol a Tarragona REPSOL
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 15 abril 2019 13:21

Repsol i l'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa de Tarragona han renovat el conveni de col·laboració que els vincula des de fa 14 anys. Aquest conveni contempla la col·laboració en totes les activitats que l'Agrupació realitza amb motiu de la Setmana Santa de Tarragona 2019.

El conveni d'aquest any preveu una aportació econòmica de 15.000 euros, i ha estat signat pel President de l'Agrupació, Francesc Seritjol Marimon, i el director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font.

L'acte de signatura s'ha realitzat al complex Industrial de Repsol a Tarragona, al que s’han desplaçat sis armats del Gremi de Marejants.

Setmana Santa complex Repsol

Cada any Repsol col·labora en algunes de les iniciatives que impulsen les diferents Germandats i Confraries de Tarragona. Aquestes accions mostren el compromís de la companyia amb la ciutat i el seu entorn més proper.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: