Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Presenten les novetats dels autors locals de Reus d'aquest Sant Jordi 2019

Els llibres d'autors locals estan exposats durant aquest mes a la sala central de la Biblioteca Xavier Amorós

Foto de grup dels autors locals, a la Biblioteca Xavier Amorós de Reus Foto de grup dels autors locals, a la Biblioteca Xavier Amorós de Reus REUS.CAT
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 15 abril 2019 21:29

Aquest dilluns 15 d’abril, a les 18:00h, s’ha realitzat a la Biblioteca Central Xavier Amorós la tradicional trobada d'autors locals, un dels principals actes previs a la Diada de Sant Jordi, encapçalada per l'alcalde, Carles Pellicer, i la regidora de Cultura, Montserrat Caelles.

La cita ha comptat amb la presència de nombrosos autors que han publicat des de Sant Jordi de l’any passat fins ara i que s’han fet una foto de família abans de començar l’acte al pati exterior de la biblioteca.

Els llibres d'autors locals estan exposats durant aquest mes a la sala central de la Biblioteca Xavier Amorós, en una ambientació galàctica d’acord amb el tema escollit enguany per a la presentació dels llibres:

llibres Reus 2019

L’acte ha consistit en un espectacle encarregat a Alexandre Bonanit i Laia Pedrol, que ha ofert la seva darrera proposta escènica «Mil cent i un estels». Membres de l’Associació Bocafoscant, han fet un treball de recopilació de textos que han volgut plasmar en un conte divulgatiu i un disc farcit de col·laboracions de músics d’arreu del territori català.

En aquest espectacle fusionen coneixement d’astronomia popular amb cançons de treball que es cantaven al camp, cançons de mar i dolces tonades. Bona part del material ha estat localitzat a Carrutxa, i això li confegeix un punt d'interès local remarcable.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: