Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Setmana Santa pren els carrers de Cambrils

Els actes s’allarguen des del passat dia 12 fins al pròxim dilluns 22 d’abril

Imatge d'arxiu de la Setmana Santa a Cambrils Imatge d'arxiu de la Setmana Santa a Cambrils CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 16 abril 2019 18:25

Els actes de Setmana Santa a Cambrils es divideixen entre la Parròquia de Santa Maria i la Parròquia de Sant Pere. Des del passat divendres 12 d’abril i fins al pròxim diumenge 21 de març, les processons i els actes religiosos prendran els carrers del municipi.

Després de la missa de la Mare de Déu dels Dolors, el divendres 12 d’abril, la missa per commemorar l’entrada del Senyor a Jerusalem i celebració de la Passió, el dissabte 13 d’abril, i la benedicció de palmes i rams i el Viacrucis Solemnes, el diumenge 14 d’abril, els actes de la Parròquia de Santa Maria continuen aquest dimarts, 16 d’abril, amb la pregària feta cant amb la Capella Polifònica de Sant Pere, a partir de les 20:45 h, i la processó de la imatge de Jesús de Natzaret de la Parròquia de Sant Pere a la Parròquia de Santa Maria, a partir de les 21 h. Demà, dimecres 17 d’abril, tindrà lloc la celebració comunitària de La Penitència, a les 20 h, i l’endemà, dijous 18 d’abril, es realitzarà la missa de la ‘Cena del Señor’, a les 20 h, i la vetlla de Pregària, a les 22 h.

El Divendres Sant, 19 d’abril, a les 9 h, tindrà lloc el solemne i tradicional Viacrucis pels carrers del nucli antic, presidit per la imatge del Sant Crist de l’Agonia. Més tard, el mateix dia, a les 17 h, es realitzarà la celebració de la Passió del Senyor. A les 18:30 h, a la plaça de la Vila, tindrà lloc l’exposició dels vuit tabernacles que participaran a la processó, com també la desfilada i Guàrdia d’Honor dels Armats de la Congregació de la Puríssima Sang. Per últim, el mateix Divendres Sant, tindrà lloc la processó del Sant Enterrament, a partir de les 21 h, que començarà a la plaça de l’Església de Santa Maria i, després de recórrer els carrers del nucli antic, acabarà a la plaça de la Vila. El Dissabte Sant, 20 ‘abril, tindrà lloc la Vetlla de la Nit Santa de la Resurrecció, a partir de les 22:30 h, i el Diumenge de Pasqua, 21 d’abril, es realitzaran les misses de Pasqua, una a les 10 h, a la parròquia de Santa Maria i una altra a les 12 h, al Santuari de la Mare de Déu del Camí.

Actes de la Parròquia de Sant Pere

D’altra banda, els actes de la Parròquia de Sant Pere van començar el passat dissabte 13 d’abril, amb una missa en castellà, i va continuar el diumenge 14 d’abril, amb la missa en català i la missa amb la benedicció dels Rams a la plaça. La programació continua aquest dimarts, 16 d’abril, amb la sortida del Natzarè de la Parròquia. Demà, dimecres 17 d’abril, tindrà lloc la celebració comunitària de la Penitència, a les 19 h, i el Dijous Sant, 18 d’abril, es realitzarà la missa de la ‘Cena del Señor’, a les 18:30h, l’eucaristia de la ‘Cena del Señor’, a les 20 h, i l’Hora Santa de Pregària, a les 22 h.

El divendres Sant, 19 d’abril, a les 11 h tindrà lloc el Viacrucis i, a les 17 h, la celebració de la Mort del Senyor. L’endemà, Dissabte Sant 2’ d’abril, es realitzarà la Vetlla Pasqual, a les 22 h. Per últim, el diumenge de Pasqua, 21 d’abril, tindran lloc les diferents misses en castellà i català.

Viatge a Lourdes

Per últim, cal destacar que es realitzarà un viatge a Lourdes, de l’1 al 5 de juliol. El preu per persona és de 350 euros i inclou el viatge amb autocar, l’allotjament amb pensió completa, la cobertura sanitària i l’assegurança de viatge.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: