Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Recital de Sant Jordi a càrrec dels alumnes de català del Centre Cívic de Valls

La cita tindrà lloc el proper dimarts 23 d’abril, a les 09:15h, a la sala d’actes del Centre Cívic de Valls

Imatge dels alumnes del curs de català que realitzaran el recital literari Imatge dels alumnes del curs de català que realitzaran el recital literari AJUNTAMENT DE VALLS
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 17 abril 2019 17:59

Els i les alumnes dels cursos de català per a gent gran del Centre Cívic de Valls realitzaran amb motiu de la diada de Sant Jordi, una lectura de diversos fragments literaris a la sala d'actes del Centre Cívic de Valls. Lectura de fragments de prosa o poesia d'autors com Mª Dolors Peivití, Maria Teresa de Calcuta, Joana Raspall, Joan Alcover o Salvat-Papasseit, entre d'altres. També es comptarà amb la lectura de poesia de creació pròpia d'un dels alumnes participants, Joan Ramon Abellà Rovira.

El recital tindrà lloc el mateix dia 23 d'abril, a les 9:15 hores, i respon a una iniciativa dels i les alumnes dels cursos de català i la seva formadora, Susanna Dasca. L'activitat s'emmarca en els diferents actes previstos en la programació cultural de Sant Jordi que se celebrarà al llarg de tota la setmana a la ciutat de Valls. Els alumnes de català repetiran el certamen, com ja van fer l'any passat, el dilluns 29 d'abril a les 10 h. per les persones usuàries de la residència Monserrat Cuadrada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: