Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 200 parades per Sant Jordi als carrers de Tarragona

La Rambla Nova concentrarà el gruix de punts de venda de llibres i roses

Una compradora i una llibretera, l'any passat, sostenint un exemplar damunt d'una pila de llibres a la Rambla Nova de Tarragona Una compradora i una llibretera, l'any passat, sostenint un exemplar damunt d'una pila de llibres a la Rambla Nova de Tarragona ROGER SEGURA / ARXIU / ACN
Cultura ACN
Dijous, 18 abril 2019 12:13

Tarragona disposarà dimarts vinent de 202 parades al carrer de venda de llibres, flors i articles relacionats amb Sant Jordi. Com és habitual, el gruix de l’activitat de la jornada es concentrarà a la Rambla Nova, que aglutinarà 160 parades repartides en diversos trams.

Els espais més propers a l’Estàtua dels Despullats i la Font del Centenari es destinaran a llibreters i floristes, institucions, partits polítics, mitjans de comunicació i associacions del tercer sector, mentre que les coques compreses entre el carrer Sant Agustí i el Balcó del Mediterrani es destinaran a entitats.

Les 42 parades restants es repartiran en indrets com els barris de Ponent, Sant Pere i Sant Pau o l’Eixample, entre d’altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: