Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'espai firal Marquès de Tamarit acollirà la Diada de Sant Jordi d'Altafulla

L'especial en directe d'Atafulla Ràdio, els tallers per a la canalla, la presentació dels autors locals o el contacontes amb titelles, entre les activitats

Imatge d'arxiu de la fira de Sant Jordi a l'avinguda Marquès de Tamarit d'Altafulla Imatge d'arxiu de la fira de Sant Jordi a l'avinguda Marquès de Tamarit d'Altafulla ARXIU / ALTAFULLA RÀDIO
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 20 abril 2019 10:14

Com és tradició, Altafulla celebrarà la Diada de Sant Jordi a l'espai firal Marquès de Tamarit. El proper dimarts 23 d'abril, de 10 a 20h, hi haurà la presència de totes les parades de llibres, roses i d'entitats del municipi.

Un dels actes més matiners arribarà a les 09h, amb la hissada de l'estelada, a la rotonda situada a l'avinguda Marquès de Tamarit, a l'alçada del carrer de Dalt. Les activitats a l'espai firal donaran el tret de sortida amb el programa especial que emetrà Altafulla Ràdio, al matí. El Col·lectiu d'Artesans d'Altafulla ha preparat una sèrie de tallers per a la canalla durant tota la jornada. Ara Altafulla tindrà un estand de manualitats per a la canalla, al matí. I a la Biblioteca d'Altafulla, tindrà lloc la presentació dels llibres dels autors locals.

A la tarda, es podrà gaudir de l'Altafulla BLOC en directe. A les 17:30h, tindrà lloc el contacontes amb titelles 'Puff, un drac diferent', a càrrec de Pepi Miró i Danina Martínez. A les 18:30h, Keep Calm Jazz Duet, format per Andrés Bastiani i Josuè Garcia, posarà la nota musical de la diada per tancar les activitats de Sant Jordi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: