Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tradicional aplec del Dilluns de Pasqua al Santuari de la Mare de Déu de la Pineda

A les 12h, hi haurà danses catalanes a càrrec de l'Esbart Dansaire Ramon d'Olzina, a l'esplanada del Santuari

L’aplec tindrà lloc a l’ermita de la Mare de Déu de la Pineda L’aplec tindrà lloc a l’ermita de la Mare de Déu de la Pineda ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 21 abril 2019 11:58

El dilluns 22 d'abril, a partir de les 10.30h, se celebrarà el tradicional aplec de Dilluns de Pasqua al Santuari de la Mare de Déu de la Pineda. Aquest aplec començarà amb l'oració del Rosari, seguidament a les 11.00h es durà a terme la celebració de l'Eucaristia i a les 12 del migdia hi haurà danses catalanes a càrrec de l'Esbart Dansaire Ramon d'Olzina a l'esplanada del Santuari. Finalment, a les 12.30h tothom podrà gaudir d'un vermut popular.

Per tal d'arribar al Santuari i també tornar a Vila-seca, hi haurà un servei de transport gratuït amb parades als tres nuclis de població.

D’altra banda, els vila-secans que vulguin quedar-se a celebrar la Mona, podran adquirir tiquets de forma anticipada per a dinar al Santuari. Els tiquets es podran comprar al Bricolage Colomí-Park i a l’Agrobotiga Cooperativa de Vila-seca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: