Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roses de ceràmica solidàries al Vendrell

Alumnes del grup d'adults de l'Aula de Ceràmica han fet unes roses per recaptar diners per al projecte 'Fem pinya!' de beques de menjador escolar

Les roses de ceràmica solidàries formen part del projecte 'Fem Pinya!' destinat a recaptar diners per a beques de menjador escolar Les roses de ceràmica solidàries formen part del projecte 'Fem Pinya!' destinat a recaptar diners per a beques de menjador escolar CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 21 abril 2019 21:29

Alumnes del grup d’adults de l’Aula de Ceràmica del Vendrell han fet unes roses de ceràmica solidàries que es van posar a la venda el passat 18 d’abril. Els diners recollits es destinaran al projecte Fem pinya! promogut per la colla castellera Nens del Vendrell per a beques de menjador escolar.

El preu de les roses es de 8 euros i es podran adquirir a la Regidoria de Cultura (edifici de l’antiga biblioteca de la Rambla) i a l’Oficina de Turisme de Coma-ruga. A la Diada de Sant Jordi, el 23 d’abril, també hi haurà una parada davant de la Biblioteca Pública Terra Baixa, on també es vendran llibres editats per l’Ajuntament del Vendrell.

roses solidàries el vendrell

D’altra banda, també es podran reservar a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a través de les xarxes socials d’El Vendrell. L’Art (Facebook: El Vendrell. L’Art / Twitter: @artelvendrell / Instagram: @artelvendrell).

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: