Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sessió divulgativa sobre el suport de l’Arxiu Històric de Tarragona a l’administració local

És una de les activitats dins la programació que commemora els 75 anys de l’AHT i tindrà lloc aquest dijous 25 d’abril, al Consell Comarcal del Tarragonès

L'AHT compleix 75 anys des de la seva creació L'AHT compleix 75 anys des de la seva creació CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 23 abril 2019 10:08

L’Arxiu Històric de Tarragona (AHT) celebra els seus 75 anys i ho fa amb una programació que s’estén durant tot l’any. La propera activitat és la realització d’una sessió divulgativa sobre la tasca de suport a l’administració local que porta a terme l’arxiu, en col·laboració amb el consell Comarcal del Tarragonès, el pròxim dijous 25 d’abril, a les 18:30 h, a la Sala d’Actes del Consell Comarcal del Tarragonès. La presentació, sota el títol ‘El Servei d’assistència de l’Arxiu Històric de Tarragona als arxius de l’administració local del Tarragonès: Passat, present i futur’, repassarà les principals línies d’actuació del servei d’assistència en l’àmbit del patrimoni documental que ha portat i porta a terme l’AHT a la comarca.

Per tal de donar contingut a la commemoració, s’han organitzat una sèrie d’activitats, ja iniciades el 2018, que tindran lloc en el decurs de tot l’any 2019. Els diferents actes tenen una orientació eminentment divulgativa, enfocada a fer conèixer l’arxiu, els seus fons i la seva tasca. Així mateix, s’ha buscat especialment la connexió amb el món universitari, que té en l’AHT un centre de coneixement de primer ordre, fonamental per a l’estudi multidisciplinari de les comarques de la demarcació de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: