Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La música catalana per a piano pren protagonisme aquest dimarts al FIM d'Altafulla

Bernat Català interpretarà peces de Xavier Montsalvatge, Pau Casals, Frederic Mompou, Enric Granados i Felip Pedrell, entre altres

Imatge del concert 'Les quatre estacions de Vivaldi', divendres passat, al FIM d'Altafulla Imatge del concert 'Les quatre estacions de Vivaldi', divendres passat, al FIM d'Altafulla M.ÀNGELS BLADÉ
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 10 Agost 2020 19:44

Després del ple absolut del segon concert 'Les quatres estacions de Vivaldi', el Festival Internacional de Música (FIM) d'Altafulla torna, aquest dimarts 11 d'agost, a les 22h, a l'escenari de la plaça de l'Església, amb 'Música catalana per a piano dels segles XX-XXI', a càrrec del pianista Bernat Català.

A la primera part del concert, Bernat Català interpretarà obres de Xavier Montsalvatge, Pare Antoni Soler, Víctor Cordero i Enric Granados. A la segona part, el pianista oferirà peces de Pau Casals, Frederic Mompou, Ignasi Adiego, Felip Pedrell, Albert Sardà i Isaac Albéniz.

Els propers cooncerts del FIM d'Altafulla 2020

14 d'agost
Música i dansa espanyola, amb Estefania Brao (ball), Joaquín Palomares (violí) i Fernando Espí (guitarra)

19 d'agost
Homenatge a Beethoven - 250è aniversari del seu naixement, amb Nicola Bulfone (clarinet), Valentino Zuchiatti (fagot) i Andrea Rucli (piano)

21 d'agost
Kebyart Ensemble. Quartet de saxos, amb Pere Méndez, saxo soprano; Victor Serra, saxo alt; Robert Seara, saxo tenor, i Daniel Miguel, saxo baríton.

23 d'agost
Johann Sebastian Bach i els colors musicals d’Europa, amb l’Orquestra Terrassa 48 i Lana Trotovsek (violí).

Venda d'entrades

Les entrades es podran adquirir a l’Oficina de Turisme de la plaça dels Vents, a www.fimaltafulla.cat, www.altafulla.cat , i en els dispositius Infotactile de la plaça del Pou i plaça dels Vents. També es poden comprar el mateix dia de les actuacions a partir de les 21:00 hores a la plaça de l’Església.Tots els concerts estan programats a les 22:00 hores.

El preu d’un concert és de 15 €; el paquet de 4 concerts surt a 49 € i l’abonament pel festival, 65€. Els titulars del carnet jove tenen un 50% de descompte en les entrades.

Per a consultar la programació detallada, es pot fer al web www.fimaltafulla.cat.

El pressupost del 33è Festival Internacional de Música se situa en els 30.000 euros, i està organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal del Tarragonès.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: