Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Valls afirma que les Festes Decennals acaben sense pèrdues

El consistori va destinar 60.000 euros per contenir els efectes de la sisena onada de la pandèmia

El carrer de la Cort, guarnit amb les lluminàries de les Festes Decennals de Valls 2021+1 El carrer de la Cort, guarnit amb les lluminàries de les Festes Decennals de Valls 2021+1 M.ÀNGELS BLADÉ
Cultura ACN
Dijous, 17 Març 2022 15:37

L'Ajuntament de Valls ha afirmat que les Festes Decennals d'enguany s'han tancat sense pèrdues econòmiques. El pressupost provisional final ha estat de 3.280.000 euros, un 2,3% més del previst inicialment. Segons el consistori, la desviació s'ha pogut sufragar gràcies a l'esponsorització d'empreses i un lleuger augment de la venda d'entrades pels espectacles. L'ajuntament n'ha fet un balanç positiu, especialment pel fet que pocs dies abans de l'inici de les festes es va haver d'augmentar el pressupost en 60.000 euros per al dispositiu de salut, a causa de la sisena onada de la pandèmia, i per fer front a les restriccions d'aforament en espectacles culturals, que va passar del 100% al 70%.

En l'apartat d'ingressos, les festes s'han finançat en un 54,3% a través de recursos externs. Els patrocinis privats han aportat 632.150 euros, que s'han sumat a les subvencions de la Diputació de Tarragona i de la Generalitat, de 300.000 euros cadascuna. Els ingressos per taquillatge i altres serveis han estat de 546.965 euros. A banda, l'ajuntament hi va aportar 1,5 MEUR, un 45,7% del total del pressupost.

Una vegada s'ha tancat el balanç provisional, es portarà al ple municipal l'aprovació de les aportacions per a la Fundació de les Decennals, que enguany serà de 500.000 euros i que permetran arribar als 1,5 MEUR compromesos pel consistori.

Pel que fa a les despeses, el consistori ha volgut destacar "la contenció econòmica amb la qual s'han organitzat les Decennals per part de les diferents comissions participatives de les festes", que han mantingut els pressupostos i en alguns casos fins i tot els han reduït.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: