Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El 7è PrimaverArt del Morell registra 3.500 espectadors

Quatre dies d'arts escèniques al carrer que han superat les expectatives, amb la recuperació de l’essència de les edicions anteriors a la pandèmia

Espectacles com 'VoloV' -a la imatge-  van superar les expectatives i van registrar xifres de públic molt notable Espectacles com 'VoloV' -a la imatge- van superar les expectatives i van registrar xifres de públic molt notable AJUNTAMENT DEL MORELL
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 25 abril 2022 18:32

El Morell s’ha aixecat, aquest dilluns, amb una dolça ressaca de quatre dies viscuts intensament als carrers i places. De dijous a diumenge ha tingut lloc la 7a edició del PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques al carrer, amb la qual el circ, el teatre, la música i la dansa han envaït el municipi.

Segons la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Morell, fins a 3.500 persones en total han assistit a la quinzena de propostes programades en aquesta ocasió i han fet front, també, al temps insegur de dissabte. “Es nota que tothom tenia moltes ganes de tornar a sortir al carrer, de gaudir de totes les disciplines i de viure, de nou, quatre dies amb la cultura com a protagonista”, destaca una de les regidores de l’àrea, Mònica Casas.

Així, espectacles com 'VoloV', la proposta itinerant '+75 de Fadunito', el concert de La Ludwig Band, Bozzà! o les instal·lacions tant de dissabte com de diumenge, van superar les expectatives i van registrar xifres de públic molt notables. “A més, tothom va tenir un comportament exemplar!”, afegeix Casas.

La zona de food trucks, al pati del Centre de Dia, també va esdevenir un èxit i, fins i tot sota la pluja, moltes persones van optar per menjar a l’aire lliure. Justament, la pluja de dissabte va ser l’únic inconvenient del cap de setmana, i va obligar a traslladar al Teatre Auditori Chef Nature i Cossoc i a ajornar El Gran Final i el Ball de gralles XXL d’Els Vinardells, dues propostes per a les quals ja s’està buscant una nova data.

Val la pena destacar, també, que per primera vegada una vintena d’alumnes de l’INS El Morell van participar en tasques organitzatives del festival. Una iniciativa que s’emmarca en un conveni de col·laboració entre el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament del Morell en relació amb el Projecte de Servei Comunitari. Una experiència per a joves d’ESO que vol promoure elseu compromís cívic i les seves competències socials i ciutadanes, i que tant des del consistori com des del centre educatiu s’ha valorat molt positivament, amb intenció de repetir en pròximes edicions.

Coincidència amb Sant Jordi

Enguany, la mostra va coincidir amb la diada de Sant Jordi, fet que va jugar a favor de les dues celebracions i que va fer que una gran quantitat de persones, tant del municipi com de fora, poguessin gaudir d’unes jornades farcides de cultura, amb el PrimaverArt, les parades de roses i llibres o la ballada de sardanes que es va fer dissabte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: