Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les instrumentistes russes Sveta Trushka i Daria Piltyay oferiran un concert al Museu de la Ràdio

Serà el proper divendres 2 de setembre, a les 19 h

L’extraordinària violoncel·lista Sveta Trushka tornarà a Roda de Berà el proper divendres, 2 de setembre L’extraordinària violoncel·lista Sveta Trushka tornarà a Roda de Berà el proper divendres, 2 de setembre CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 30 Agost 2022 10:28

L’extraordinària violoncel·lista Sveta Trushka tornarà a Roda de Berà el proper divendres, 2 de setembre, a partir de les 19 h, per oferir un recital de música al Museu de la Ràdio Luis del Olmo, ubicat al Roc de Sant Gaietà. En aquesta ocasió ho farà acompanyada per la pianista russa Daria Piltyay, considerada una de les joves instrumentistes més prometedores de la seva generació. Piltyay ha guanyat nombrosos premis nacionals i internacionals i s’ha format a l’Escola Estatal de Música de Moscou i al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona.

Serà la primera vegada que Daria actuï a Roda de Berà. Per la seva part, Sveta és des de fa uns anys una habitual dels programes culturals del municipi. Va oferir el passat 7 d’agost un concert molt especial a la capella de Mas Carreras, el qual va dedicar a en Pere Virgili Gatell, de qui el 24 de setembre es complirà el primer aniversari del seu traspàs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: