Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Josep Carreras obrirà la temporada de l'Auditori de Vila-seca amb el concert de la Gala Benèfica

Des d’avui ja es poden adquirir les entrades al web de l’auditori en el seu 20è aniversari

El tenor Josep Carreras protagonitzarà enguany la tradicional Gala Benèfica per la Fundació Carreras contra la Leucèmia El tenor Josep Carreras protagonitzarà enguany la tradicional Gala Benèfica per la Fundació Carreras contra la Leucèmia CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 13 Setembre 2022 11:05

L'Auditori Josep Carreras obrirà la temporada del seu 20è aniversari amb la tradicional Gala Benèfica per la Fundació Carreras contra la Leucèmia que tindrà lloc el proper dijous 29 de setembre a les 20h. Per a una efemèride tan especial com aquesta, el tenor Josep Carreras i la mezzosoprano Maria Soler, acompanyats pel pianista Lorenzo Bavaj, seran els protagonistes d’una Gala Benèfica que també està d’aniversari.

La temporada 2022-2023 de l’Auditori Josep Carreras, que serà presentada properament, enceta amb aquest concert una temporada espectacular, plena de concerts i de grans artistes que posarà en valor un equipament cultural que s’ha consolidat en aquests 20 anys com a referent cultural al sud del país.

Serà una oportunitat única per gaudir del tenor Josep Carreras a la demarcació de Tarragona, qui recentment va anunciar el seu comiat dels escenaris amb una gira de concerts per tot el món.

Les entrades s’han posat a la venda a la plana web de l’Auditori Josep Carreras (www.auditorijosepcarreras.cat).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: