Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Almoster serà l'epicentre de les arts escèniques catalanes al carrer

La 3a edició de la fira aRt's, que tindrà lloc del 7 al 9 d'octubre, presenta 15 espectacles de circ, titelles, teatre i música

Presentació de la 3a edició de la fira d'aRt's a Almoster Presentació de la 3a edició de la fira d'aRt's a Almoster AJUNTAMENT D'ALMOSTER
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 03 Octubre 2022 11:15

Tot és a punt per la tercera edició de la fira aRt's, la fira de les arts escèniques catalanes al carrer, que tindrà lloc del 7 al 9 d'octubre a Almoster. Aquesta edició serà la més ambiciosa, ja que comptarà amb la presència de 12 companyies que presentaran 15 propostes escèniques de molta qualitat i que ompliran Almoster de màgia, humor, crítica social i diversió per a tota la família. La fira aRt's també serà més extensa ja que incorpora la jornada de divendres.

L'alcalde d'Almoster, Àngel Xifré, destaca que el municipi esdevindrà aquell cap de setmana "un punt d'atracció al Camp de Tarragona per veure espectacles d'aquest tipus". En aquest sentit, el director del festival, Pere Toro, recorda que l'oferta d'arts escèniques al territori és especialitzada i que no s'acostumen a combinar les diferents disciplines. Toro ha remarcat que la fira aRt's "és un conjunt de propostes familiars per a tots el públics", que es complementen amb tallers participatius. 

Tots els espectacles són gratuïts i els escenaris d'aquests seran la plaça Josep Rosselló, la plaça de l'Era, la pista blanca i el Teatre Municipal. També hi haurà una zona de foodtrucks i un altre de market per tal de poder-s'hi quedar cada dia.

Per la seva banda, el regidor de Cultura, Oriol Calabuig, ha indicat que enguany el pressupost s'ha pogut incrementar gràcies a una subvenció de la Diputació de Tarragona de 14.822 euros, per la qual cosa el total d'inversió per aquesta fira ha estat de 31.897 euros.

L'organització també recorda que es podrà accedir als espais 20 minuts abans de l'inici dels espectacles i que es reserva el dret de poder reservar localitats per a col·lectius determinats.

Les propostes

Divendres 7

21:00 h NüShu (circ)

23:00 h La Rumba Blanca (música) 

Dissabte 8

11:15 h Heeelp (circ, estrena en exclusiva a la fira aRt's)

12:30 h La Rateta (titelles)

13:30 h La Cirquestra (música)

17:30 h Tallers d'equilibris (taller)

19:30 h The Flamingo's (circ)

21:00 h Gregaris (circ)

23:00 h Aquell Parell (música)

Diumenge 9

11:00 h Tallers de circ (taller)

12:30 h Cua de rata (titelles)

13:30 h Juh & Fox (música)

17:00 h Sidecar (circ)

18:15 h La motxilla de l'Ada (teatre)

20.00 h La Gran Final (circ)

Podeu consultar tots els espectacles aquí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: