Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El cicle 'De prop' del Morell presenta sis propostes de teatre, música i titelles per aquesta tardor

La programació va del 8 d’octubre al 20 de novembre

El tret de sortida serà dissabte 8 d’octubre, a les 20 hores, amb 'Poema inacabat' de Lo Nostro, amb la cuinera Mariona Quadrada El tret de sortida serà dissabte 8 d’octubre, a les 20 hores, amb 'Poema inacabat' de Lo Nostro, amb la cuinera Mariona Quadrada CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 29 Setembre 2022 17:10

La setmana que ve arrenca una nova edició del 'Deprop', el cicle de teatre en petit format del Morell. Una iniciativa de la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament del municipi que torna a omplir la tardor de propostes culturals. "És una programació que va néixer fa sis anys amb l’objectiu de posar èmfasi en les companyies del territori i en muntatges més íntims i de proximitat, però no per això menys professionals", indica M. Jesús Valldosera, regidora de l’àrea. "Esperem que el públic s’hi impliqui i ompli el teatre, com ha fetsempre, finsi tot durant l’època de pandèmia", afegeix Mònica Casas, també regidora de Cultura i Festes.

En total, sis muntatges de disciplines diverses i per a diferents tipus de públic que passaran per l’escenari del Teatre Auditori morellenc durant la tardor, amb dues propostes que s’inclouen en el Festival de pop, rock i folk “Accents” i una que s’emmarca en el Festival de Teatre de Titelles de Valls “Guant”.

Una programació ben variada

El tret de sortida serà dissabte 8 d’octubre, a les 20 hores, amb 'Poema inacabat' de Lo Nostro. Una producció basada en el 'Poema inacabat' de Gabriel Ferrater; una sarsuela de poesia, cuina en directe, dansa i música, amb la cuinera Mariona Quadrada.

Dos més dos prendrà el relleu dissabte 15 d’octubre, a les 20 hores. Un muntatge de la companyia Absents que ens porta a reflexionar sobre el món de la parella, l’amor, la sexualitat, el desig, la fidelitat... Una comèdia que adapta la pel·lícula argentina 'Dos más dos'.

El divendres 21 d’octubre, a les 21 hores, serà el torn del primer dels espectacles inclososen l’'Accents', Libérica de Manel Fortià amb Antonio Lizana. Una  nova forma d’entendre la música tradicional on el flamenc, el jazz i el folklore català s’agafen de la mà.

Ja al novembre, i també dins de l’”Accents”, dissabte dia 5, a les 12.30 hores, aterrarà al municipi Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic. Una actuació gratuïta a la plaça de la Font amb el fundador de Dusminguet i ànima de La Troba King-Fú.

En el marc de la Festa Major de Sant Martí arribarà al Teatre Auditori del Morell 'Les bones intencions', una producció de la Sala Trono, habitual del 'Deprop', que es podrà veure dilluns 14 de novembre, a les 20 hores.

El punt final al cicle el posarà Novos lobos, de la companyia gallega Fantoches Baj. Serà diumenge 20 de novembre, a les 12 hores, amb un espectacle de narració oral i titelles en el qual es toca el tema del gènere des de la perspectiva de les noves masculinitats, i que s’inclou en el Festival de Teatre de Titelles de Valls “Guant”.

Entrades a partir de dilluns

Les entrades per a tots els espectacles es podran adquirir, a partir del pròxim dilluns 3 d’octubre, a l’oficina del Centre Cultural del Morell, de dilluns a divendres de 16 a 20 h, o bé online a elmorell.koobin.cat. També, una hora abans de cada proposta a la taquilla del teatre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: