Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El cicle 'Teatret del Conte' torna al Teatret del Serrallo amb noves emocions

Les funcions dirigides al públic familiar tindran lloc aquest cap de setmana i les entrades, gratuïtes, es van posar a la venda dilluns

El Teatret del Serrallo i el Refugi 1 del Moll de Costa acolliran les funcions del cicle 'Teatret del Conte' El Teatret del Serrallo i el Refugi 1 del Moll de Costa acolliran les funcions del cicle 'Teatret del Conte' ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 20 Octubre 2022 21:32

La quarta edició del cicle 'Teatret del Conte' torna aquest cap de setmana al Teatret del Serrallo i al Refugi 1 del Moll de Costa de Tarragona, espais on es reinterpretaran contes clàssics i contemporanis que acosten al públic un món tan complex com el de les emocions.

Els espais on tindran lloc les representacions estaran en condicions òptimes perquè els que decideixin assistir-hi guardin en el seu imaginari, records, moments i tot un món de fantasia al qual viatjaran a través de contes i espectacles de titelles.

Les companyies que participaran en aquesta quarta edició del cicle són la Companyia Teatre al Detall i la Companyia de Teatre Tutatis.

Al Detall portarà als escenaris el conte 'Endrapasomnis', clàssic Michel Ende. La funció tindrà un to poètic, amb humor i bona música. Amb aquesta obra es vol acostar al públic la por que sorgeix en les relacions entre pares i fills, així com la necessitat de sentir-se acompanyat en tot moment. L’acte serà dissabte 22 d’octubre, a les 18 hores, al Teatret del Serrallo.

La Companyia Teatral Tutatis serà l’encarregada de posar en escena, a la sala 2 del Refugi 1, l’obra 'El Monstre de Colors', on pretén crear un ambient màgic amb música i colors perquè ho gaudeixi el públic més menut. 'El Monstre de Colors' és una peça escrita per Anna LLenas que s’ha traduït fins a setze idiomes diferents. La representació tindrà lloc l'endemà diumenge 23 d'octubre, a les 17:30 h, al Refugi 1.

La funció vol oferir un espectacle de poesia visual a través de dues actrius i dos titelles. També comptarà amb un festival de colors on cadascun representarà a una emoció diferent.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: